Sista paret ut (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (412.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Opcop (del 4)
Inläsare
Johan Rabaeus
Utgivningsdatum
2014-06-05
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173488105

Sista paret ut Ljudbok

(8 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2014-06-05

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor


Stämningen i Europa hårdnar. Maffian är starkare än någonsin, narkotikamarknaden mer avancerad och metoderna våldsammare - något som Paul Hjelm och hans kollegor brutalt har fått erfara. Men nu utmanas maffian på allvar, från oväntat håll. Någon är mäktigare, starkare. Någon som i lagens ständigt växande gråzoner kan nästla sig in på Wall Street och samtidigt ta över den växande marknaden för designerdroger. Samtidigt utsätts det lilla svenska bioteknikföretaget Bionovia AB för avancerat cyperspionage. Spåren leder hela vägen till Kina och till en omfattande nätavlyssning - men hur kommer det sig att de utsatta företagen alla arbetar med genetisk forskning? I en hårdnande värld, där maktens spelregler ständigt snävas in, finns det kanske bara en sak kvar att manipulera: människans eget dna.

Opcop-gruppen har samarbetat ett tag nu. Några medlemmar har ryckts ifrån dem, andra är ärrade för livet. I Stockholm håller Kerstin Holm och Sara Svenhagen fortfarande ställningarna: i Haag märks Paul Hjelm och Jorge Chavez. Övriga medlemmar rör sig runt världen: Kina, New York, Belgien. Och nog har de uträttat mycket, liv har räddats och ligor sprängts. Samtidigt är det några människor, organisationer, som ständigt gäckat Opcop och hela tiden legat steget före. Kommer de att visa sig igen?

Opcop-gruppen samlar sina styrkor. Det blir en kraftmätning för den stukade gruppen, och kampen mot brottslighet blir personlig - inte minst för Paul Hjelm själv.

Sista paret ut är den sista, och fristående, delen i Arne Dahls Opcop-svit. Nu gäller det.

Omslagsformgivare:Miroslav Sokcic
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sista paret ut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sista paret ut.
    Pelleskutt7 (Alsterbro), 6 januari 2024

    Det var en mycket spännande och underhållande bok och bra uppläsare.

  2. Langdryg
    Buster, 18 december 2019

    Jeg synes dette var en langdryg. Mange tråder som skulle nøstes opp. Jeg mistet oversikten av og til. ellers var det en grei krim midt på treet. Ikke en klassiker, men jeg bok som får timene til å gå.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Arne Dahl