Längtan bor i mina steg (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (176.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Klara Zimmergren
Utgivningsdatum
2014-04-30
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173488433
Längtan bor i mina steg (ljudbok)

Längtan bor i mina steg (ljudbok)

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2014-04-30

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Att var singel är en sak. Inget som måste vara för evigt. Det är det där andra. Att man är ensam kvinna i 35-årsåldern och inte mamma ännu. Det är något andra är snälla och påminner en om titt som tätt. Om man nu, av en händelse, inte skulle ha reflekterat över det själv."Som singel såg Klara sina vänner stadga sig och skaffa barn. Själv hade hon redan ett spännande liv med kul jobb, fin lägenhet, resor och kompisar. Men med tiden växte sig barnönskan allt starkare och en dag bestämde hon sig. Hon ville verkligen bli mamma. Men för att lyckas med det krävdes något hon saknade. En man. Läs om Klaras jakt på mannen som ska ge henne barnet. Och därefter om de pirrande första försöken och hoppet som sakta förvandlas till tröstlös desperation. Med skarp iakttagelseförmåga och varm humor lyckas Klara återge vardagslivets komiska situationer - om singelliv, ensamhet och försöken att älska sig själv. Om pojkvänner, provrörsbefruktningar och den stora ynnesten att leva med en hund. En rörande historia om något som många är med om, men få vågar prata om.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Längtan bor i mina steg. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En fantastisk bok
  -, 17 augusti 2020

  Helt underbar

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Klara Zimmergren

 • Mia & Klara : ska vi skratta eller gråta?

  Klara Zimmergren, Mia Skäringer

  Skrattsuccé av hyllade komikerduon Mia och KlaraMia Skäringer och Klara Zimmergren har varit vänner och parhästar sedan Mia för 10 år sedan var gäst hos Klara i radiprogrammet "Bossanova". Efter succén med radioprogrammet "Roll on", tog de steget ...

 • Roll on

  Mia Skäringer, Klara Zimmergren

  Tabita, Gulletussan, Rolle och Viveka Andebratt, alla såg de dagens ljus i P3 för flera år sedan. Här kommer Mia och Klara och deras fantastiska kompisar, det är svart, det är roligt, det är alldeles lysande! Samproduktion med Sveriges Radio, P3.