Vita spår (ljudbok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (258.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jana Berzelius (del 2)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2015-05-19
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173489492
Vita spår (ljudbok)

Vita spår (ljudbok)

(15 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-05-19
74
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 89 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Dubbel agenda

Ett X2000-tåg står stilla på Norrköpings centralstation i den kalla vinternatten. Ombord har en ung kvinna hittats död. Hennes fingrar är blodiga och från munnen droppar ett vitt skum. Det visar sig att kvinnan på tåget inte har rest ensam. Med sig hade hon en väninna som nu är spårlöst försvunnen. Vilka är kvinnorna? Och vad har hänt dem?
Ett märkligt fall måste lösas och Jana Berzelius kopplas in som åklagare. Men det dröjer inte länge förrän fallet blir mer personligt än hon har tänkt sig. Återigen ställs hon öga mot öga med sitt dunkla förflutna. När kriminalkommissarie Henrik Levin och hans kollega Mia Bolander får upp ett spår förstår Jana att misstankarna riktas mot en person i hennes absoluta närhet. En man hon helst vill glömma, en man som vet för mycket om henne. För att skydda sitt förflutna måste hon hitta den misstänkte innan polisen gör det.

"Den absolut läskigaste beskrivningen av knarksmuggling jag har läst ... Schepp väver en invecklad intrig kring brotten och åklagaren Jana Berzelius mystiska bakgrund. Samtidigt är det en bra och trovärdig arbetsplatsskildring ..." Lotta Olsson, DN

Omslagsformgivare:Maria Sundberg
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Vita spår