Kärlek är ett blandband : livet låt för låt (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2007-08-01
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Henrik Karlsson
Originaltitel
Love is a Mix Tape - Life and Loss One Song at a Time
Dimensioner
135 x 210 x 16 mm
Vikt
220 g
SAB
Hce
ISBN
9789173511018
Kärlek är ett blandband : livet låt för låt (häftad)

Kärlek är ett blandband : livet låt för låt

Häftad Svenska, 2007-08-01

Slutsåld

KÄRLEK ÄR ETT BLANDBAND

av Rob Sheffield

"Ingen rockkritiker - levande eller död, amerikansk eller utländsk - har någonsin skrivit om popmusik med samma associationsrika, hyperpoetiska perfektion som Rob Sheffield. KÄRLEK ÄR ETT BLANDBAND är den gladaste, sorgligaste, bästa bok om rock'n'roll som jag någonsin stött på." CHUCK KLOSTERMAN

Vad är kärlek? Frågan har sysselsatt de största tänkarna i alla tider. Vår tids trubadurer har alla sökt svaret, de vill veta vad kärlek är och de vill att du visar dem. Men svaret är enkelt: Rob Sheffield vet att kärlek är ett blandband. Rob var en typisk ung musikjournalist och han trodde aldrig att han skulle vara gift vid tjugofem års ålder. Han trodde definitivt inte att han skulle vara änkling fem år senare. När hans livs kärlek, Renée, plötsligt dör lämnas Rob ensam med sina minnen och en samling blandband - soundtracket till deras liv.

KÄRLEK ÄR ETT BLANDBAND är en berättelse om livsbejakande förälskelse och avgrundsdjup saknad. I tjugotvå kapitel, med utgångspunkt i tjugotvå olika blandband, berättar Rob om kärleken, saknaden och om musiken som förenade dem.

Rob Sheffield är musikjournalist med lång erfarenhet från bland annat Rolling Stone och MTV. Han är bosatt i Brooklyn, New York.

KÄRLEK ÄR ETT BLANDBAND är hans första bok.
Nominerad till Quill Award 2007 i kategorin debuterande författare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »