Skuggat byte (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Stephanie Plum (del 12)
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2008-03-01
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Molle Kanmet Sjölander
Originaltitel
Twelve Sharp
Medarbetare
Engquist, Malena (red.)
Dimensioner
210 x 140 x 20 mm
Vikt
360 g
SAB
Hce
ISBN
9789173511230
Skuggat byte (inbunden)

Skuggat byte

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2008-03-01

Slutsåld

Stephanie Plum är tillbaka, lika fenomenal och underhållande som vanligt!

Medan Stephanie Plum jagar borgenssmitare, lagbrytare och allmänna knäppskallar upptäcker hon att en galen kvinna förföljer henne. Kvinnan klär sig helt i svart, bär en 9 mm Glock, har en kaxig attityd och en koppling till den mörke och mystiske Carlos Mañoso ... alias Ranger. Och plötsligt går Stephanie från att försöka fånga några egentligen ganska hederliga typer till att jaga en hänsynslös skurk. Ranger är verkligen i behov av Stephanies hjälp och tillsammans försöker de hitta en mördare, rädda ett kidnappat barn och stoppa en galning från att döda igen. Men när Stephanie och Ranger är på väg att bli för intima, säger Joe Morelli - Plums till-och-från-pojkvän - ifrån. Med osviklig säkerhet kombinerar Janet Evanovich spänning med humoristiska kommentarer och bjuder på osannolik situationskomik.

Skuggat byte är den tolfte fristående delen i serien om prisjägaren Stephanie Plum.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Skuggat byte. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Uppfyller förväntningarna
  lillacarro, 29 april 2012

  Ännu en bok om Stephanie Plum som uppfyller förväntningarna! Här blandas spänning, humor och kärlek hejvilt - och det är helt klart ett vinnande koncept!

 2. Spännande kryddad med humor!
  Elizabeth J, 5 april 2008

  Enligt mig en av de mest spännande böckerna i hela serien, underbart att den äntligen har kommit ut på svenska trots att översättningarna är bedrövliga.
  Men böckerna om Stephanie Plum bjuder som vanligt på action, spänning, och osentimental romantik. Och så givetvis alla underbara karaktärer: Mormor Mazur som bär sin långpipiga .45:a "Elsie" i säkert (?) förvar i handväskan. Ranger, prisjägaren och affärsmannen som ger kvinnorna vallningar bara han visar sig i rummet.
  Lula, den före ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Skuggat byte