Den andra syster Boleyn (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Den andra systern Boleyn (del 1)
Antal sidor
477
Utgivningsdatum
2008-09-05
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Lillemor Binett
Originaltitel
The Other Boleyn Girl
Medarbetare
Engquist, Malena (red.)
Dimensioner
178 x 110 x 28 mm
Vikt
300 g
SAB
Hce
ISBN
9789173512404
Den andra syster Boleyn (pocket)

Den andra syster Boleyn

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2008-09-05

Slutsåld

Mary Boleyn är bara 14 år när hon blir Henrik VIII:s älskarinna. Hennes familj intrigerar för att få makt och tvingar henne till kungens säng, och snart dras hon in i en farlig och falsk värld. Hovet skimrar av prakt och rikedomar men under ytan utkämpas dödliga intriger. Henrik VIII:s favoriter får adelstitlar, rikedomar och herresäten och de som faller i onåd döms till döden. När kungens intresse svalnar tvingas Mary stiga åt sidan och se på när systern Anne tar hennes plats. Det är en outhärdlig situation och Mary förstår att hon måste kämpa mot sin familj - och kungen - och ta sitt öde i egna händer.
Att läsa Den andra systern Boleyn är att träda in i en annan tid. I 1500-talets England är kungens minsta nyck lag, maktstrider härjar och förlorarna blir avrättade.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den andra syster Boleyn. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Underbar bok
    Karin Carlsen (Växjö), 31 mars 2014

    Har rekommenderat denna bok. Även lånat ut den till vänner. Vet dock inte vad dom tycker. Historiska romaner är väldigt intressanta. Synd att dom gjort en sådan undermålig film av denna bok.

  2. Sträckläsning
    Jenka, 5 november 2012

    Läste denna på tåget. Helt underbar bok. Sträckläste den och den var bra till sista sidan. Intressant historia skrivet på ett väldigt bra sätt. Gillar författarens böcker över huvudtaget. Synd var bara att när jag kom hem så ser jag att det fattas delar i serien och jag som på något konstig sett trodde att jag hade alla.......Måste beställa så att jag får den komplett.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Den andra syster Boleyn