En nästan vanlig man (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Silfverbielke (del 1)
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2008-08-04
Upplaga
1
Förlag
Damm Förlag
Dimensioner
130 x 130 x 35 mm
Vikt
400 g
SAB
Hc/LC
ISBN
9789173514200

En nästan vanlig man

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
CD-bok, Svenska, 2008-08-04

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När miljonkonton, sex och kokain inte längre är nog... Christopher Silfverbielke är stjärnmäklare i Stureplans finansvärld. Beundrad och avundad, men helt känslokall och hänsynslös under den charmfulla ytan. Van att få vad han vill. Och vem han vill. Men miljonerna och framgångarna är inte nog. Han kräver mer, mycket mer. Något nytt, som kan ge honom spänning i livet. Hans Ecker är Christophers bäste - och kanske ende - vän. På väg att motvilligt dras in i ett seriöst förhållande med Veronica, men inte beredd att släppa det ljuva livet med champagne, brudar och kokain. Johannes Kruut är rikemanssonen som på nåder får vara med i gänget, ivrig att platsa och bra att ha till hands när krognotorna blir för höga.

När miljonkonton, champagne, sex och kokain inte längre är nog, går de tre männen över gränsen i sin jakt på spänning och njutning. Med Silfverbielke som manipulerande hjärna ger de sig in i en kriminalitet som trappas upp alltmer och resulterar i mord. Katt-och-råtta-leken mellan kommissarie Jacob Colt och trion blir kicken som Silfverbielke letat efter, beviset på hans överlägsenhet.

Författarduon Dan Buthler och Dag Öhrlund väckte stor uppmärksamhet med sin förs ta bok Mord.net som kom ut 2007 och har översatts till flera språk.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En nästan vanlig man. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En nästan vanlig man
  annpol, 30 mars 2011

  En HELT fantastisk bok!! Kunde inte sluta tänka på Christoffer Silfverbjelke på många dagar när boken var slut. Stefan Sauk är fenomenal som uppläsare och jag bockar och bugar!!
  Ett måste är att fortsätta med nästa bok Grannen.

 2. Fängslande historia med fantastisk uppläsning!
  Mo, 24 juni 2009

  En mycket spännande och välskriven kriminalroman. Uppläsaren Stefan Sauk är helt fenomenal och lyfter historien ännu en snäpp upp! Jag tackar och bockar många timmars spänning och njutning!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om En nästan vanlig man