Natthökarnas flykt (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Bärare av ondska (del 1)
Antal sidor
362
Utgivningsdatum
2009-03-06
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Ingmar Wennerberg
Originaltitel
Flight of the Nighthawks
Dimensioner
232 x 158 x 27 mm
Vikt
600 g
SAB
Hce
ISBN
9789173514453

Natthökarnas flykt

(5 röster)
Kartonnage, Svenska, 2009-03-06

Slutsåld

Invasion hotar

Ny Feistserie i tre delar med spännande uppföljning till den föregående serien Skuggornas väktare.

Den hemliga agentorganisationen Skuggornas väktare håller rådslag. Man står inför två utmaningar: att finna och krossa den onde magikern Leso Varen och häva kraften som styr den armé av magiska krigare, talnoyer, som gömmer sig i en grotta i Midkemia.

De mystiska talnoyerna är svarta rustningar som fått liv av folket Dasati, vars själar eller andar har fängslats. De är så gott som omöjliga att skada och lyder order utan minsta tvekan. Krigarna i grottan är dock bara vägvisare för en hel invasion av de främmande inkräktarna, styrd av dasatierna. Även med förenade krafter skulle världarna Midkemia och Kelewan få svårt att slå tillbaka.

Samtidigt beger sig de tre agenterna Kaspar, Talwin och Caleb till Storkeshiska riket för att avslöja ett förräderi som leder ända upp till rikets ledning - och Leso Varen. Han lyckas dock fly och antar en ny identitet.
Två världars öde står på spel när Pug och Skuggornas väktare inser att den sluge magikern har valt Kelewan som tillflyktsort. Han är nu på fri fot bland deras vänner tsuranierna...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Natthökarnas flykt