Mirakel (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (103.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Odile Nunes
Utgivningsdatum
2008-07-02
Upplaga
1
Förlag
Damm Förlag
ISBN
9789173514781
Mirakel (ljudbok)

Mirakel (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2008-07-02
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Under nyårsnatten sveper den värsta stormen på över hundra år in över norra Kalifornien och San Francisco. Över femtio personer omkommer och de materiella skadorna är enorma.

För grannarna Quinn Thompson och Maggie Dartman är förödelsen stor och de är båda i behov av någon som ser över skadorna på deras hus.

När Quinn anlitar snickaren Jack Adams är det för att göra husreparationer. Med tiden börjar en vänskap att spira mellan dem, en vänskap som också kommer att innefatta Maggie.

Quinn och Maggie, som inte känt varandra innan stormen, bär båda på en stor sorg och deras liv går på sparlåga. Men när Jack kommer in som en frisk fläkt i deras liv vågar de sakta börja tro på framtiden igen. Och kanske är det en framtid som innehåller kärlek ...

Det här är den 66:e boken på svenska av Danielle Steel. Hon är en av världens mest lästa författare och hennes böcker har sålt i otroliga 560 miljoner exemplar världen över. Med sin närmast outsinliga berättarglädje och förmåga att skildra människors känslor och erfarenheter talar hon direkt till våra hjärtan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Mirakel