Långt ifrån död (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (515.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Roy Grace (del 3)
Inläsare
Peder Falk
Utgivningsdatum
2009-04-16
Upplaga
1
Förlag
Damm Förlag
Översättare
Reine Mårtensson
ISBN
9789173515887
Långt ifrån död (ljudbok)

Långt ifrån död Ljudbok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2009-04-16

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Natten då Brian Bishop mördade sin fru var han långt från mordplatsen - och dessutom sov han. Åtminstone hävdar han det själv när kommissarie Roy Grace konfronterar honom med det faktum att hans hustru Katie Bishop, den vackra societetskvinnan från Brighton, är död. Om inte Brian Bishop är i stånd till att utföra det ultimata trolleritricket, att vara på två ställen samtidigt, så finns det bara två möjligheter - någon har stulit hans identitet eller också är han riktigt bra på att ljuga. När sedan några vänner till Roy Grace ringer från sin semesterort och meddelar att de just sett Graces sedan länge försvunna fru, då är det kanske en mystisk händelse för mycket i Graces liv.

Peter James berättar skickligt en spännande historia med en till synes enkel lösning, men med överraskande och förvånande vändningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Långt ifrån död. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Från "pärm till pärm"
    Pia, 16 maj 2012

    "Långt ifrån död" är en riktig bladvändare. Spännande från sida ett och hela vägen igenom. Intrigen är ganska invecklad utan att bli komplicerad.

    Jag har många teorier om upplösningen på boken och jag tror ett tag att jag har kommit på hur det hela hänger ihop. Men så överraskar Peter James mig igen i slutändan i alla fall. Jag gillar att läsa deckare där man som läsare har en möjlighet i att spekulera i gärningsmän och motiv.

    Karaktärerna är intressanta och jag tycker mycke... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Peter James