Trubbel (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (443.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jack Reacher (del 11)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2009-06-05
Upplaga
1
Förlag
Damm Förlag
Översättare
Anders Bellis
ISBN
9789173516006

Trubbel Ljudbok

(42 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2009-06-05

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Reacher är John Wayne, Rambo och Dirty Harry i en och samma person. Den 11 september 2001 förändrades den före detta militärpolisen Jack Reachers tillvaro. Han var en onåbar vagabond med endast en tandborste som bagage. Nu måste han bära ID-kort. Men är fortfarande så anonym det alls går att vara i USA. Trots det lyckas en före detta kollega spåra honom. Och få fram ett meddelande. Samla ihop vår gamla enhet igen!

Reacher inser genast situationens allvar. Ingen, absolut ingen, jävlas med militärpolisens utredare. Och Reacher var den främste av dem. De har alltid stöttat varandra och nu har en av dem hittats död. Av de övriga sex finns inte ett spår.

Ingen, absolut ingen, jävlas med Reacher. Eller hans vänner. Jävlas med Reacher och Reacher jävlas tillbaka. Och räntan är döden.

Lee Child är engelsman, men efter tjugo års arbete inom brittisk television flyttade han till USA och började en ny karriär som thrillerförfattare. Hans böcker om den tuffe actionhjälten Jack Reacher har blivit en stor internationell succé som sålt i över tjugo miljoner exemplar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Trubbel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trubbel
    Pelleskutt7 (Alsterbro), 26 april 2024

    En riktigt bra och spännande bok och Magnus Rosman läser bra.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lee Child