Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sthlm Red (del 2)
Antal sidor
18
Utgivningsdatum
2011-06-16
Förlag
Damm Förlag
ISBN
9789173517829
Francys testamente (e-bok)

Francys testamente E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2011-06-16

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Francy är tillbaka!

Francy Björnsson är ingen trevlig kvinna. Visst kan hon vara charmig när hon vill men det är inte hennes hjärtas godhet som gjort henne till ledare för en av Stockholms mäktigaste maffiaorganisationer.

Nu är Francy sliten. Hennes far som just släppts ur fängelse har vänt sig mot henne, fast besluten att ta över hennes organisation. Hennes son Adrian har också vänt sig mot henne, fast besluten att visa hälsoriskerna med knarket hon säljer, om så med risk för sitt eget liv. Till och med hennes egen kropp har vänt sig mot henne, genom att gå och få bröstcancer.

Tur då att hon har sin dotter Belle, lojal och fast besluten att gå i mammas fotspår fast hon bara är 8 år. För Belles skull beslutar hon sig att skriva sitt testamente. Men Francys testamente kommer att innehålla så mycket mer än bara en lista på vem som ska ha vad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Amanda Lind

  • Francys evangelium

    Amanda Lind

    Hon är en dubbelnatur, skör som äggskal, hård som betong. Kan ha ångest i timmar över en repa på bilen. Kan med lätthet köra över någon som hon tycker förtjänar det. Francy är hustru, mor och maffiaboss. Ingen helt enkel kombination. Men hon uppfo...

  • Francys drottningkrona

    Amanda Lind

    På en anstalt tio mil norr om Stockholm sitter Francy av sina sista månader av ett sjuårigt straff. Den senaste kuppen misslyckades på grund av slarv och övertro på lojaliteten inom den egna organisationen. Men fängelset har förändrat Francy, hon ...