Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
395
Utgivningsdatum
2011-09-07
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Annika Sundberg
Originaltitel
The Somnambulist
Dimensioner
210 x 145 x 30 mm
Vikt
540 g
SAB
Hce
ISBN
9789173518048
Sömngångerskan (inbunden)

Sömngångerskan

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2011-09-07

Slutsåld

"Vissa hemligheter mår bäst av att förbli dolda." Om ändå Phoebe Turner hade lyssnat på det rådet när hon fick syn på främlingen i teatermörkret. Han kändes så välbekant och ett litet samtal kan väl inte förändra något ...

Sjuttonåriga Phoebes tant Cissi dör och hennes mamma vill inte veta av henne längre. Ensam och utblottad har hon bara ett val: att anta ett erbjudande från en främling hon träffat en gång på teatern. Hon lämnar London och åker långt ut på landet för att bli sällskapsdam åt en okänd kvinna på en stor, öde herrgård. En dag snubblar Phoebe på en övergiven gravsten och hon kommer en sorglig familjetragedi på spåren. Kvinnan hon arbetar hos tappar alltmer fotfästet i tillvaron och Phoebe själv börjar snart få svårt att skilja på vad som är verkligt och vad som är det förflutnas spöken.

Sömngångerskan är en berättelse om förlorad kärlek, mord och galenskap. Den utspelar sig på Londons teaterscener, bland dåtidens begåvade konstnärer och i Herefordshires öde skogar och herrgårdar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Essie Fox