Dubbelbokat (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
271
Utgivningsdatum
2012-01-04
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Annika Sundberg
Originaltitel
Sleeping Arrangements
Dimensioner
210 x 145 x 22 mm
Vikt
400 g
SAB
Hce
ISBN
9789173518215

Dubbelbokat

(8 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2012-01-04

Slutsåld

Vad händer när två familjer tvingas bo i samma sommarhus en hel vecka? Vilka hemligheter dyker upp och står de verkligen ut med varandra?

Chloe behöver verkligen semester. Hon är så trött på att sy bröllopsklänningar och hennes man är deprimerad efter neddragningar på företaget där han jobbar. Då erbjuder hennes rike vän Gerard att låna ut sitt sommarhus i Spanien - perfekt!

Hugh är olycklig. Hans fru ägnar sig åt shopping och renovering och han får arbeta hårt för att ha råd med allt. Han har nästan aldrig tid att umgås med sina barn och känner dem inte alls. Sådan tur att hans vän Gerard har erbjudit dem att låna ett hus i Spanien så att han kan vila ut.

Båda familjerna anländer till sommarhuset och får en chock. Gerard har dubbelbokat dem. Besvärat försöker de komma överens, men spänningarna stiger i värmeböljan. Vem får ihop det med vem och vilka har ett förflutet tillsammans?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Dubbelbokat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kul att läsa Wickham och inte Kinsella!
  Malin H, 24 april 2012

  Till att börja med är det en väldigt lättläst bok med få sidor (ca 270) och bra kapitelindelning. Det går snabbt att läsa och det är enkelt att följa med i handlingen. Till en början trodde jag att detta skulle vara en typisk förutsägbar bok, men där fick jag faktiskt fel. Även karaktärerna är intressanta, trots att jag hade väldigt svårt för Amanda.

  Det var också kul att faktiskt läsa Madeleines böcker då jag bara har läst de som hon skrivit under pseudonymen Sophie Kinsella. Dock f... Läs hela recensionen

 2. Betyg: 4 av 5
  Britt-Marie Kullin, 15 januari 2012

  Jag har läst tio böcker tidigare av Sophie Kinsella. Alla sex böckerna i Shopaholic-serien, plus Sophies fyra fristående böcker. Jag tycker mycket om Sophies sätt att skriva. Väldigt lättsamt och mycket roligt.

  Den här nya boken, Dubbelbokat, är egentligen en äldre bok, från 2001, som Sophie Kinsella då gav ut under sitt riktiga namn Madeleine Wickham. Jag tror inte att den har kommit ut på svenska tidigare.

  Boken var jättebra. Man känner igen stilen från Sophies andra böc... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna