Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
367
Utgivningsdatum
2012-06-05
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Annika Sundberg
Originaltitel
I've Got Your Number
Medarbetare
Ottosson, Monica (form)
Dimensioner
210 x 140 x 30 mm
Vikt
513 g
SAB
Hce
ISBN
9789173518505

Nya kontakter

(7 röster)  |   Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2012-06-05

Slutsåld

Ibland är ett samtal allt som krävs ...

En förlorad smaragdring, en hittad mobiltelefon och ett löfte som inte får brytas - Detta blir upptakten till en hejdlös komedi om vad som kan hända om ens mobiltelefon hamnar i fel händer.

Poppy Wyatt befinner sig på ett hotell i London och har sin möhippa när brandlarmet går. Hotellet måste utrymmas och i kaoset som sedan råder upptäcker Poppy att hennes förlovningsring är borta! Det är en vacker, antik smaragdring som har gått i hennes fästmans släkt i generationer. Dessutom blir hennes mobiltelefon stulen och i och med det finns det inte längre något sätt för hotellet att kontakta Poppy om de skulle hitta ringen.

Desperat vandrar Poppy runt i hotellobbyn då hon ser en mobiltelefon som ligger slängd i en soptunna. En ny telefon och ett nytt nummer att ge till personalen - perfekt! Det finns dock ett problem - telefonens ägare, affärsmannen Sam Roxton. Som i tid och otid ringer Poppy och ber henne lämna tillbaka telefonen.

Aldrig att Poppy tänker ge upp den här möjligheten och de gör en deal: Poppy får behålla telefonen under en vecka mot att hon lovar att vidarebefordra alla Sams meddelanden och mejl. Problemet är bara att Poppy inte kan låta bli att lägga sig i både Sams jobb och hans privatliv ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Nya kontakter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jag tyckte boken var dålig! Rörigt inte alls lika bra...
  Cocerspaniel, 17 april 2013

  Jag tyckte boken var dålig! Rörigt inte alls lika bra som shopaholic-böckerna. Rekommenderar inte. Läste inte ut boken, verkar vara en ren inkomstkälla.

 2. Galet rolig!
  Malin H, 4 juli 2012

  Det var längesen jag läste en så rolig, flippad och skön bok och det förvånar mig inte alls att den kommer från Sophie Kinsella. Panikslagna Poppy kan jag se framför mig, bitchiga Lucinda, omogna Magnus och ja.. Sam, Sam, Sam. Mycket härlig blandning på karaktärer och även om de har vissa likheter med tidigare böcker från Kinsella tycker jag inte att det gör något alls. En lättsam bok som förmodligen är perfekt att ta med på semestern.

  Jag gillar också det lite annorlunda sättet att ... Läs hela recensionen

 3. Bjuder på ett par timmars kravlös läsning
  lillacarro, 30 juni 2012

  Det här är långt ifrån Kinsellas bästa roman, men den bjuder på ett par timmas kravlös och avkopplande läsning.

 4. Betyg: 4 av 5
  Britt-Marie Kullin, 27 juni 2012

  Det här är den tolfte boken som jag läser av Sophie Kinsella och jag har tyckt om dom alla.

  Jag tycker att hon skriver på ett härligt lättsamt och humoristiskt sätt. Böckerna har ett skönt flyt, och man blir glad när man läser dom.

  Sex av böckerna är i Shopaholic-serien, och sex av böckerna är helt fristående böcker.

  "Nya kontakter" är hennes senaste bok, och den är en helt fristående bok. Och den var lika bra, lättläst, och rolig som dom tidigare.

  Kan helt klart rekommenderas.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Sophie Kinsella