Dold identitet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (357.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jack Reacher (del 16)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2012-08-31
Upplaga
1
Förlag
Damm Förlag
Översättare
Anders Bellis
ISBN
9789173518789
Dold identitet (ljudbok)

Dold identitet (ljudbok)

Ljudbok, Svenska, 2012-08-31
93
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det sista uppdraget

* Filmaktuell med Tom Cruise i rollen som Jack Reacher

En prequel till böckerna om Jack Reacher!

Dold identitet äger rum 6 månader innan Dollar utspelar sig och Reacher ställs inför ett livsavgörande beslut. Ska han göra det som armén ber honom om? Eller ska han våga gå sin egen väg?

Mars 1997. En kvinna hittas mördad, våldtagen och med halsen avskuren, bakom en bar i Carter Crossing, Mississippi. En bit därifrån ligger en arméförläggning. Misstanken om att det kan vara en militär som begått mordet går inte att frångå.

Stadens sheriff Elizabeth Deveraux är en före detta marinofficer. Men hennes utredning av mordet leder ingenstans så Pentagon skickar dit Jack Reacher, som är major hos militärpolisen, för att i hemlighet undersöka fallet.
Reacher tar av sig sin uniform, tar på sig vanliga kläder, låter skägget växa, lägger ifrån sig sina id-handlingar, köper en tandborste och sätter sig på en buss mot staden.

Det tar inte många timmar förrän Reacher möter Deveraux och inser att han har mött en likasinnad. Det tar inte heller många dagar innan Reacher kommer fram till två oroväckande frågor: Är det Pentagon som medvetet vilseleder Deveraux? Eller är det så att hon helt enkelt inte vill hitta mördaren?

Lee Child är en av världens främsta thrillerförfattare. Hans romaner når alltid första platsen på Englands och USA:s topplistor och de har blivit översatta till mer än 40 språk.
Lee Child är född i Coventry, England men bor nu i USA.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Dold identitet