Den enes död (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Roy Grace (del 5)
Inläsare
Peder Falk
Utgivningsdatum
2012-10-01
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Reine Mårtensson
Originaltitel
Dead Tomorrow
Dimensioner
130 x 130 x 30 mm
Vikt
340 g
SAB
Hce
ISBN
9789173518826
Den enes död (cd-bok)

Den enes död

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
CD-bok Svenska, 2012-10-01

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den enes död - den andres liv
Hur mycket är ett liv värt? Skulle du kunna döda en annan människa om du fick tillräckligt mycket pengar? Och om du hade valet att rädda ditt eget barns liv eller livet på ett barn du aldrig träffat, vad hade du valt?

Liket av en tonåring hittas strax utanför Brightons kust. Strax därefter påträffas ytterligare två döda kroppar. Gemensamt för de tre är att samtliga saknar inre organ. Samtidigt vårdar en orolig mamma i Brighton sin allt sjukare tonåriga dotter. Det enda som kan rädda henne nu är en organdonation. Tiden är alltför knapp och kön är lång men en tillräckligt desperat mor kan hitta andra vägar

Roy Grace utreder mordet på de tre ungdomarna och spåret för honom till Rumänien och till utsatta gatubarn, beredda att tro på vad som helst som till synes omtänksamma människor lovar dem.

Peter James är författare och filmproducent. Han bor i Brighton. I England i år har han toppat flera försäljningslistor. Uppläsare till ljudboken är Peder Falk.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den enes död. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Sätt in talboken i bilen!
    khi xa, 23 mars 2015

    Det är så spännande - och dagsaktuellt det författaren skriver. Då jag har talboken i bilen kan jag lyssna på boken i etapper och jag längtar till de stunderna, Snart har jag lyssnat klart = tråkigt.

  2. En ljudbok när den är som bäst; aktuellt tema och så...
    Helena Gustafsson, 11 april 2013

    En ljudbok när den är som bäst; aktuellt tema och så spännande att man kan inte slita sig från den. Bra för en långresa:-) Har blivit "bekant" med de återkommande personerna i Peter James böcker. Trevligt!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Den enes död