Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
373
Utgivningsdatum
2012-08-23
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
210 x 160 x 30 mm
Vikt
742 g
SAB
Gcz Birro, Marcus
ISBN
9789173519045
Släng alla kartor! : memoarer mitt i livet 1992-2012 (inbunden)

Släng alla kartor! : memoarer mitt i livet 1992-2012

(3 röster)
Inbunden, Svenska, 2012-08-23

Slutsåld

Släng alla kartor! är en halsbrytande resa från galenskap och ungdomlig frenesi, ner i djupt och livshotande missbruk, och sedan vägen upp och ut igen. Det är också en resa genom ett Sverige som förändrats radikalt under de senaste tjugo åren, 19922012.

Det här är en bok om att följa sina drömmar, om att gapa och skrika, om att viska och be. Det är en bok om att överleva när oddsen inte är så goda, om att vinna fina priser, starta aktiebolag och bo på lyxhotell när man två år tidigare hade skulder hos Kronofogden och inte hade råd med falukorv ens.
Det är också en bok om media som går bakom kulisserna på kända radio- och teveprogram som Frank i P3, Karlavagnen i P4, På spåret i SVT och Lets Dance, Kvällsöppet och Club Calcio i TV4. Det är en bok om varför det alltid är bra att vara nykter i direktsändning.
Släng alla kartor! handlar om tillkortakommanden, om människor som betytt mycket, om framgångar och bakslag. Och om Joakim Thåström inte minst...

Det är en bok om kärleken till skrivandet, till familjen, till Jonna och barnen, och om att till slut förlikas med den man är, den man blivit, och den man strävar efter att bli.

Marcus Birro är författare och krönikör. Han har mottagit flera priser för sitt skrivande, bland annat det prestigefyllda Dan Andersson-priset. Marcus Birro flyttade med sambo och två barn från Norrköping till Stockholm hösten 2011.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Släng alla kartor! : memoarer mitt i live...