Cocktails för tre (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2013-01-07
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Annika Sundberg
Originaltitel
Cocktails for three
Dimensioner
210 x 145 x 23 mm
Vikt
420 g
SAB
Hce
ISBN
9789173519366
Cocktails för tre (inbunden)

Cocktails för tre

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2013-01-07

Slutsåld

Hemligheter, främlingar och en stor skandal!
En vänlig gest och ens tillvaro kan förändras för all framtid.

En gång i månaden möts de tre goda väninnorna Roxanne, Maggie och Candice för några drinkar och lite skvaller. Roxanne är en glamorös och självsäker, med en hemlig älskare som hon inte berättar om för de andra. Maggie är högpresterande och självgående, men kommer hon att klara av sitt nya liv som mamma? Candice är ärlig, vänlig och ordentlig, men vad gör hon när ett spöke ur det förflutna dyker upp? En ödesdiger kväll sätter servitrisen vid deras bord igång en kedja av händelser som för alltid kommer att ändra deras liv.

Sophie Kinsella är en pseudonym för Madeleine Wickham. Hon är författare och bor i London med make och fyra barn.

Jag har skrivit många romaner de senaste tio åren och är säkert mest känd för mina komedier under författarnamnet Sophie Kinsella. Men långt innan jag kom på Shopaholic-serien skrev jag flera böcker som gavs ut under namnet Madeleine Wickham (som mitt riktiga namn). Jag får ofta frågan varför jag använder två olika namn när jag skriver. Anledningen är att mina Madeleine Wickham-titlar skiljer sig i stil från mina Sophie Kinsella-titlar. Även om jag inte har skrivit böcker som Madeleine Wickham på länge så är jag väldigt förtjust i dessa romaner. Och jag hoppas verkligen att du tycker om den här! Madeleine Wickham (även känd som Sophie Kinsella)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Cocktails för tre. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5
  Britt-Marie Kullin, 12 januari 2013

  Det här var den femtonde boken som jag läste av Sophie Kinsella, som egentligen heter Madeleine Wickham. Jag tycker mycket om alla hennes böcker.

  Böckerna som hon skriver under namnet Sophie Kinsella är ju mer chick lit och har mer humor i sig.

  Och böckerna som hon skriver under sitt eget namn, Madeleine Wickham är mer som vanliga romaner och har lite mer djup i sig, tycker jag.

  Den här boken, "Cocktails för tre" skrev hon redan år 2000. Men nu har den blivit nyu... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Madeleine Wickham