Evolutionen och jag kommer inte överens : bekännelser (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2010-03-24
Förlag
Bokförlaget Atlantis
Medarbetare
Westerberg, Jens (form)
Dimensioner
190 x 130 x 15 mm
Vikt
280 g
SAB
G.03
ISBN
9789173533652
Evolutionen och jag kommer inte överens : bekännelser (inbunden)

Evolutionen och jag kommer inte överens : bekännelser

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2010-03-24
183
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast onsdag 20 december kl. 22:30 med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Handen på hjärtat: Den moderna människan har väl andra och högre mål än naturens simpla överlevnad och fortplantning? Vi vill ju använda vårt enda, korta liv till förnuftiga och meningsfulla saker. Samtidigt som vi i ärlighetens namn mest är sugna på att vara otrogna och äta Ben & Jerry-glass.
För evolutionen och vi är faktiskt inte överens det märks nästan överallt i vår beslutsångest. Tänka på framtiden eller njuta för stunden? Pensionsspara eller impuls-shoppa? Relationsutveckling eller nätporr? På sätt och vis verkar våra gener vara på kollisionskurs med den moderna, individualistiska livsstilen! Ni vet, den som går ut på att varje människa ska välja hur den ska leva sitt liv och fylla det med innehåll. Och ärligt talat, vem av oss klarar egentligen en sådan sak?
Evolutionen och jag kommer inte överens är Fredrik Lindströms andra samling av kortprosa och dikter. Eller om det är en tankebok? Eller en studie i skärningspunkten mellan vardagslivet och Darwins naturhistoriska principer?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Evolutionen och jag kommer inte överens : bekännelser
  2. +
  3. Visuell ikonicitet i lyrik : en intermedial och semiotisk undersökning med speciellt fokus på svenskspråkig lyrik från sent 1900-tal

De som köpt den här boken har ofta också köpt Visuell ikonicitet i lyrik : en intermedial och... av Lars Elleström (inbunden).

Köp båda 2 för 355

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Evolutionen och jag kommer inte överens : bekännelser. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Mysfilosofi med Fredrik
    Marcos, 27 april 2010

    Läste ut denna idag. Grymt kort/snabbläst kvasipoetisk småfilosofisk betraktelse över tillvarons flyktighet från mysfarbror Fredrik. Du klämmer den på under 2 timmar men får dig nog ett par provocerande tankeställare längs vägen.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Evolutionen och jag kommer inte överens :...