Ladies (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
536
Utgivningsdatum
2010-09-30
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Atlantis
Dimensioner
215 x 145 x 40 mm
Vikt
950 g
SAB
Ke.5,Ls-e
ISBN
9789173534000

Ladies

(13 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2010-09-30
240
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Skickas inom 2-3 vardagar
  79
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  169
Visa alla 2 format & utgåvor
Margaret Campbell föll i ett hisschakt och vaknade som nymfoman. En älskare hittade hon på Pratts, Deborah Mitfords mans klubb. Mitfords svägerska var syster till Marilyn Monroes älskare, John F Kennedy. Edith Sitwell stickade tröjor åt Monroe och publicerade Nancy Cunards första dikter. Cunards mor Emerald umgicks med Violet Trefusis, dotter till Alice Keppel och älskarinna till Vita Sackville-West, vars man arbetade med Diana Coopers man. Coopers svåger hade en förfader vars sonson gifte sig med Minnie Stevens. Hon förmedlade arvtagerskor, och Consuelo Vanderbilts hemgift renoverade Blenheim Palace. I romanform träffar Vanderbilt en av Conan Doyles hjältinnor, dotter till kurtisanen Lola Montez. Conan Doyle fick kokain utskrivet av Clarissa Dickson-Wrights farfar, långt innan hon lagade mat i Two Fat Ladies.
Ladies är en bok om dessa märkliga, brittiska kvinnor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ladies
 2. +
 3. Sundsvallsoligarken : en berättelse om hur Ryssland lurade väst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sundsvallsoligarken : en berättelse om hur Ryss... av Knut Kainz Rognerud (pocket).

Köp båda 2 för 319 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ladies. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Välskrivet - men enligt recept
  Thomas Tvivlaren, 6 oktober 2020

  Hakelius har hittat ett framgångsrecept, som han nu använder på en till bok. Det är välformulerat och underhållande. Men har man läst de tidigare böckerna är det kanske lite för likt. Ändå roligt att läsa.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johan Hakelius