Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
De oheliga (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2011-03-22
Upplaga
1
Förlag
Styxx fantasy
Översättare
Lisbet Holst
Originaltitel
The Forest of Hands and Teeth
Medarbetare
Henriksson, Anna (form)
Dimensioner
200 x 135 x 22 mm
Vikt
460 g
SAB
Hce
ISBN
9789173551687
De vassa tändernas skog (häftad)

De vassa tändernas skog

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2011-03-22

Slutsåld

Marys värld är liten - en isolerad by mitt ute i skogen, omgärdad av stängsel. Stängslet är det enda som håller Mary och de andra byborna vid liv, för på andra sidan finns De vassa tändernas skog där de oheliga ständigt rör sig i jakt på mer människokött att infektera. Så har det varit i generationer och i byn har man satt upp enkla regler för att överleva: Man gör sin plikt och följer Systerskapets order. Allt annat är oviktigt. Mary kan ändå inte låta bli att drömma om världen utanför stängslet och det som kan finnas där, om havet som hon bara hört talas om och en gång sett på ett foto.
En dag bryter sig de oheliga igenom stängslet. På några
minuter utplånas stora delar av byn och Mary flyr ut i skogen. Kampen för att överleva har börjat och snart måste Mary göra viktiga val - mellan dröm och plikt, mellan mannen hon älskar och mannen som älskar henne. Vad finns egentligen på andra sidan av den fruktansvärda skogen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av De vassa tändernas skog. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. otäck framtid
  Linda, 6 mars 2012

  Väldigt intressant bok. Går inte att lägga ifrån sig och det händer hela tiden saker som man inte förväntar sig. Allt kan hända i denna bok.

 2. De vassa tändernas skog
  Bokälskaren, 11 oktober 2011

  Marys värld är liten; sedan återkomsten är hennes by helt isolerad ute i De Vassa Tändernas Skog, där de oheliga huserar fritt. Ett stängsel skiljer byn från skogen, och det går inte att se något annat än skog, även om man klättrar upp till byns allra högsta punkt...

  Det är Systerskapet som bestämmer i byn, de lever och verkar i den stora katedralen, full av hemliga rum och vindlande tunnlar, som ingen vet vart det leder. När Marys mor försvinner och Mary ska ingå i systerskapet får ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om De vassa tändernas skog