Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Vampyrerna i Morganville (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
311
Utgivningsdatum
2011-07-15
Upplaga
1
Förlag
Styxx fantasy
Översättare
Lena Karlin
Originaltitel
Glasshouses
Medarbetare
Henriksson, Anna (form)
Dimensioner
200 x 135 x 20 mm
Vikt
460 g
SAB
uHce
ISBN
9789173551762
Glashuset (häftad)

Glashuset

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2011-07-15

Slutsåld

När smarta sextonåringen Claire Danvers kommer till Morganville för att studera tror hon att hennes största problem är de elaka tjejerna i studenthemmet. Men det visar sig snart att det finns mycket värre saker att frukta i Morganville. Staden är sedan länge ett högsäte för vampyrer och det är de som är den verkliga makten bakom allt som sker i området. Den som inte har en vampyrs beskydd är ett vandrande mellan mål och ingen lyfter på ögonbrynet om några av collegets studenter "försvinner".
Claire lyckas hitta vänner och skydd i Glashuset tillsammans med tre andra udda karaktärer: gotharen Eve, rebellen Shane och den mystiske Michael som försvinner varje dag för att åter dyka upp vid solnedgången. Men frågan är om ens deras gemensamma krafter är nog för att hålla dem vid liv tills solen går upp.
Glashuset är första delen i en bästsäljande vampyrserie långt ifrån de romantiska föregångarna. I Morganville är vampyrerna hungriga och hänsynslösa och det är bara de smarta människorna som överlever.
"En laddad och trollbindande övernaturlig

uppväxthistoria."

The Best Reviews
"Som Twilight, men med mer bett."

School Library Journal
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Glashuset. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Kom ihåg att andas
    Martina Sjödin (Västerås), 4 juni 2012

    Den här boken är helt klart en bok i toppklass. Spänningen är på topp hela vägen genom boken och när sidorna är slut längtar man efter fortsättningen. Jag tror jag höll andan många gånger under handlingens gång, vilket är sällan jag gör. Boken har allt, spänning, kärlek, action, hemska översittare till tjejer, ja allt. Gör som jag och läs boken. Den är välskriven och man får en sådan tydlig bild av hur allt ser ut och över karaktärerna. Jag kan ju inte göra något annat än digga rebellan Shane... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Rachel Caine

Bloggat om Glashuset