Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-09-06
Förlag
Kabusa Böcker
ISBN
9789173552578
Änglamannen (e-bok)

Änglamannen (e-bok)

E-bok, Svenska, 2012-09-06
53
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Robert är nära att dö i en trafikolycka. Men bilen missar honom och Robert minns senare hur han lyfts undan bilen och att han tittat rakt in i ett par främmande ögon. Omskakad försöker Robert bortförklara det hela, men hans vänner påminner honom om andra tillfällen då han överlevt mot alla odds. Du har nog en skyddsängel, säger de och skrattar. Och när en sådan faktiskt dyker upp kan han inte längre blunda för sanningen utan omfamnar, efter viss tvekan, både sina förmågor och sina tillkortakommanden.

Änglamannen är en högst jordnära roman om ett andligt uppvaknande.

Östen Eriksson, känd hos allmänheten som frontmusiker i orkestern Östen med Resten, debuterar som författare och hans bok är resultatet av många års existentiella funderingar och diskussioner med både vanliga och ovanliga människor.

Min roman är en bok med änglar i. Den är jordnära och utgår från den högst vardagliga världen. De flesta människor bryr sig inte om flygande budbärare. De har nog med sitt och tänker inte alls på änglar. Kanske änglar finns, kanske inte. Huvudpersonen i min bok, Robert, är just en sådan människa säger Östen Eriksson.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Änglamannen