Hemlös (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Alexia Tarabotti (del 3)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
361
Utgivningsdatum
2013-04-24
Upplaga
1
Förlag
Styxx fantasy
Översättare
Lena Karlin
Originaltitel
Blameless
Medarbetare
Henriksson, Anna (form)
Dimensioner
210 x 130 x 30 mm
Vikt
563 g
SAB
Hce
ISBN
9789173553049
Hemlös (inbunden)

Hemlös

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2013-04-24

Slutsåld

Alexia Maccon, f.d. Tarabotti, har det minsann inte lätt. Inte nog med att hon som vanligt är måltavla för diverse blodtörstiga, arga och mordiska varelser, dessutom är hon plötsligt hemlös och Londonsäsongens största skandal på grund av sitt obekväma tillstånd. Att bli med barn är en omöjlighet för henne som själlös, åtminstone med sin man som är varulv.

Alexia beger sig till Italien i jakt på Tempelriddarorden. De sägs ha kunskap om övermänniskor. Alexia misstänker att hon hamnat ur askan i elden, men vad bryr hon sig om livshotande attacker när det finns pesto?

Hemlös är tredje delen i Gail Carrigers charmiga, roliga, spännande och romantiska steampunkserie, Parasollprotektoratet, om den själlösa Alexia Tarabotti. Det är en pestodoftande roman fylld av vampyrer, varulvar, överraskningar, te och nyckelpigor. Serien är översatt till många språk och har legat på New York Times bästsäljarlista, storartad underhållning för alla som tål en tuff kvinna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hemlös. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Hemlös
  Bokälskaren, 28 februari 2014

  Alexia har fått ett litet problem på halsen, blivit utkastad från sitt lord Maccons gemensamma hem och därmed tvingats att flytta hem till sin mor och systrarna samt deras far. Alltför snart kommer det hela dock ut i skvallerpressen, varpå hon blir utkastad även därifrån; de stackars systrarnas rykte kan ju råka illa ut...
  Varulvar sägs inte kunna bli fäder, och därför tar alla för givet att någon annan än lord Maccon är far till barnet Alexia väntar. De kvinnliga själlösa är ju dock oer... Läs hela recensionen

 2. Jag pendlar mellan bra och mycket bra. Det är en...
  La_Petite_Monique, 7 augusti 2013

  Jag pendlar mellan bra och mycket bra. Det är en charmig värld författaren skapat, med mycket humor och skojiga mojänger. Så egentligen en fyra för underhållningsvärdet, en trea för den litterära delen, den kommer inte att vinna några sådana priser direkt. Om jag kommer att köpa fjärde delen? Utan att blinka, ja!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Gail Carriger