Tro dina ögon (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
406
Utgivningsdatum
2013-07-29
Upplaga
1
Förlag
Kabusa Böcker
Översättare
Elisabet Fredholm
Originaltitel
Trust your eyes
Medarbetare
Henriksson, Anna (form)
Dimensioner
230 x 160 x 20 mm
Vikt
849 g
SAB
Hce
ISBN
9789173553261
Tro dina ögon (inbunden)

Tro dina ögon

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2013-07-29

Slutsåld

Thomas besöker städer i alla världsdelar och tar sig runt längs varenda gata och gränd. Han memorerar allt han ser. Men han gör det från sitt rum, genom dataskärmen. Han går nästan aldrig ut, inte ens för att gå på sin pappas begravning.

Ray gör sitt yttersta för att hjälpa sin schizofrena bror Thomas till ett vanligt liv men blir allt mer irriterad över hans fantasier om att han arbetar åt CIA, åt självaste Bill Clinton. När Thomas visar ett foto från en gata i New York, där det ser ut som om någon håller på att dö i ett av fönstren, låter sig Ray övertalas att åka dit och undersöka saken.

Kan det vara så att Thomas talar sanning? Vad hände egentligen i fönstret på Orchard Street? Vad är det för hemlighet som Thomas vägrar berätta för honom och är det verkligen Bill Clinton som ringer?

Linwood Barclay har blivit en av världens mest lästa thrillerförfattare tack vare sin förmåga att skapa känslan av att det värsta kan hända vem som helst, när som helst. Hans deckare säljer i miljontals exemplar världen över och har översatts till över 25 språk.

Pressröster:

Oemotståndligt fartfylld spänningsroman. Dagens Nyheter

Han har gjort det igen! Kanadensaren Linwood Barclay ... har en förmåga att successivt skruva upp spänningen och samtidigt väva in övertygande och mänskliga personporträtt. Norran

Skulle några krimläsare mot all förmodan ha missat Barclay är det bara att gratulera till framtida spänningsläsning. Östgöta Correspondenten

Briljant thriller! Allas
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tro dina ögon. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Om du tycker om en "slow starter" så är det här boken...
    Bengt Edsner, Solna, 16 augusti 2013

    Om du tycker om en "slow starter" så är det här boken för dig. I början har du inte en aning om vart det ska dra iväg men ju längre du kommer in i boken så börjar du fundera på om mat och sömn är så viktigt. Strålande intrig. Utomordentligt läsvärd vilket även gäller hans tidigare böcker.

  2. Blev besviken på denna bok, har läst Bsrclays tidigare...
    Jeanette Nyberg, 15 augusti 2013

    Blev besviken på denna bok, har läst Bsrclays tidigare böcker & denna kommer inte alls upp i samma klass. Blev aldrig spännande & storyn kändes "rörig".

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Tro dina ögon