Sommarregler (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
52
Utgivningsdatum
2013-10-18
Upplaga
1
Förlag
Kabusa Böcker
Översättare
Ulla Rosen
Originaltitel
The Rules of Summer
Illustratör/Fotograf
Shaun Tan
Dimensioner
276 x 304 x 10 mm
Vikt
660 g
SAB
Hcf
ISBN
9789173553360

Sommarregler

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2013-10-18

Slutsåld

Shaun Tans nya bok Sommarens regler öppnar upp en fantastisk och drömlik värld där två pojkar upptäcker och utforskar de häpnadsväckande platser och varelser som finns runt omkring dem. Den berör hur svårt och komplicerat det kan vara att växa upp och om alla de faror som lurar på vägen.

Shaun Tan har blivit känd över hela världen och omtyckt av både barn och vuxna för sina surrealistiska, drömlika illustrationer som ofta berör sociala och politiska ämnen. 2011 tilldelades Tan världens största pris inom barn- och ungdomslitteratur, ALMA-priset, som instiftats till Astrid Lindgrens minne. Han har även mottagit en Oscar för bästa animerade kortfilm, The Lost Thing, som också utkommit som bok på Kabusa Böcker.

Pressröster:

"Det är tvivelsutan årets finaste bilderbok." Gunilla Brodej, GT

"Det är vackert med många färgnyanser, skuggor och dagrar i en tämligen realistisk stil men där man ändå anar varenda penseldrag." BTJ

"Det går inte att värja sig mot den känslostorm några få, mycket avvägda ord kan bjuda på." Norrbottens-Kuriren
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sommarregler. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En mycket fin och finurlig bok som älskas högt både av...
    Aya (Uddevalla), 21 januari 2014

    En mycket fin och finurlig bok som älskas högt både av treåringen och av sexåringen. Lite mer lättillgänglig jämfört med några av författarens tidigare böcker. Konsten är ju fantastisk för både barn och vuxna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Shaun Tan