Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-08-21
Förlag
Styxx Fantasy
ISBN
9789173553995
Texas Whiffer (e-bok)

Texas Whiffer (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-08-21
156
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
En dag bestämmer sig författaren Texas Whiffer för att följa sin döde fosterpappas råd och bege sig genom en magisk portal till en annan, för honom okänd värld, för att leta reda på den bror han trodde var död sedan 25 år. Han lämnar efter sig ett ofullständigt manuskript till den tredje boken om vagabonden Caslan, packar en lätt ryggsäck och kastar sig ut i det okända.

Han vaknar upp på en stenpir ute på ett okänt hav. Portalen bakom honom är stängd, ska han komma hem måste han hitta en annan portal. Under sitt sökande efter sin bror och en möjlighet att återvända till USA, lär han känna människorna i fiskesamhället Anklam, roboten Trum och de maktgalna, experimenterande figurerna på Kolonin. Han reser kors och tvärs genom en dyster värld med en ständigt gnagande känsla att någonting är fel. Riktigt fel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Björn Cederlind

  • Karta över Morlaire

    Björn Cederlind

    Efter att ha träffats av blixten för andra gången utvecklar den elvaåriga Orville en form av klärvoajant förmåga. När en flicka från hans tyskagrupp rapporteras försvunnen inleder han ett högst okonventionellt samarbete med lokalpolisen för att hi...

Bloggat om Texas Whiffer