Spara klokare 55+ (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
198
Utgivningsdatum
2011-04-20
Upplaga
1
Förlag
Santérus Förlag
Dimensioner
215 x 140 x 15 mm
Vikt
280 g
SAB
Qaeca
ISBN
9789173590457
Spara klokare 55+ (häftad)

Spara klokare 55+

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2011-04-20
119
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Spara klokare 55+ Kan levereras innan julafton
Efter 55-årsdagen kan du förvänta dig långt mer av dina sparpengar. Du kan dubbla värdet på dem vart tionde år. Och det är enkelt, förklarar Claes Hemberg. Han beskriver hur du gör en 55+spurt. Steg för steg ger han dig ett tydligare och bättre grepp över dina pengar. Han lär dig också hur du ska handskas med banker och försäkringsbolag. Hemberg avdramatiserar och förklarar på ett lättfattligt och medryckande sätt vilket gör ditt sparande roligare när du inser dina möjligheter.
Med hjälp av boken får du en helhetsbild av din ekonomi och möjligheter till att förbättra ditt sparande och därmed ett rikare framtida liv.

Claes Hemberg har en bakgrund som journalist på en rad svenska dagstidningar men arbetar sedan 1998 som sparekonom på Avanza Bank. I rollen som sparekonom möter han 10000-tals sparare varje år genom föreläsningar, krönikor, bloggar, filmer, brev, chatter med mera. Genom dessa möten har han samlat de erfarenheter som gjort denna bok möjlig. Hösten 2009 gav han ut "Spara mindre - få ut mer", en startbok för sparare, som togs emot mycket väl av både läsare och kritiker i radio, tv och tidningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Spara klokare 55+
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Spara klokare 55+. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Framtidstro
  Pll, 4 maj 2011

  Det som slår mig när jag läser Spara klokare 55+ är framtidstron som smittar av sig och med så lite ansträngning. Uppdelningen av pengar i tre potter är mycket bra, men bäst är att känslan av att pension inte är liktydigt med problem och ättestupa. Vi lever längre, tiden är på vår sida och sannolikheten att få det bra är stor om man engagerar sig (och det är inte svårt).
  Flertalet andra författare beskriver svårigheterna medan Claes har förmågan att ta fram lusten i att engagera sig i si... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Claes Hemberg