Spara mindre - får ut mer : tre steg som får dina sparpengar att växa (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2015-03-31
Upplaga
2
Förlag
Santérus Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 10 mm
Vikt
194 g
SAB
Qci
ISBN
9789173590815
Spara mindre - får ut mer : tre steg som får dina sparpengar att växa (häftad)

Spara mindre - får ut mer : tre steg som får dina sparpengar att växa

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-03-31
157

10% rabatt på allt med kod LUCIA23 i kassan

Gäller t.o.m. 13 december. Villkor

 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Spara mindre - får ut mer : tre steg som får dina sparpengar att växa Kan levereras innan julafton
Dina sparpengar är ditt livs viktigaste affär. Ändå ägnar få ens en timme om året åt sina surt förvärvade slantar. Varför? Under decennier har vi sparare förletts att tro att det är svårt att spara pengar och att vi därför behöver hjälp för att inte förlora dem. Och hjälpen kan vi bara få till priset av höga avgifter. Under tiden som vi tror på detta tjänar hjälpen mera på våra sparpengar än vad vi själva gör.
Det behöver inte alls vara svårt att spara. I denna bok får du hjälp med att få upp ögonen för dina pengar och att göra ditt sparande enkelt och billigt istället för svårt och dyrt.

Claes Hemberg är sparekonom på Avanza Bank. I den rollen möter han 10000-tals sparare varje år genom föreläsningar, krönikor, bloggar, filmer, brev, chatter med mera. Genom dessa möten har han samlat de erfarenheter som gjort denna bok möjlig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Spara mindre - får ut mer : tre steg som får dina sparpengar att växa
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 386 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Spara mindre - får ut mer : tre steg som får dina sparpengar att växa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok men mycket upprepningar
  Staffan, 22 november 2019

  Jag tycker egentligen att boken är rätt bra, men det känns som att den är sammansatt av ett antal blogginlägg, eller liknande. Samma saker upprepas om och om igen i varje kapitel, vilket blir lite störande efter ett tag.

  Men förutom det tycker jag boken är bra. Bra tips om upplägg av fondportfölj, vilket jag nu följer. Hade förväntat mig att boken skulle handla om fler saker gällande privatekonomi, men det var mestadels fondsparande den handlar om. Men jag har ändå lärt mig en hel de... Läs hela recensionen

 2. Värd mycket mer än den kostar
  Marcus , 15 januari 2016

  En bok alla borde läsa och ta till sig. Bra, enkla råd om hur du som sparare kan öka värdet på dina sparpengar.

 3. En rik bok
  Asta, 21 april 2015

  En intressant bok för den som ofta tänker i pengar, inkomster/utgifter, sparande och aktiehandel. Man behöver inte sträckläsa boken från början till slut utan kan gå in på ett kapitel som verkar intressant och hitta något man inte kände till eller i alla fall en annan kunnig persons åsikt. Genomgående - man lär sig absolut något nytt som gäller pengar och sparande genom att läsa boken. Dessutom är den senaste upplagan uppdaterad med aktuella uppgifter.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Claes Hemberg