Stora stretchboken (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2008-08-14
Förlag
Fitnessförlaget
Medarbetare
Stigsdotter Axberg, Jessica (form)
Illustratör/Fotograf
Erik Beijer
Dimensioner
225 x 185 x 10 mm
Vikt
440 g
ISBN
9789173630139
Stora stretchboken (häftad)

Stora stretchboken

(39 röster)  |  Läs 8 recensioner
Häftad,  Svenska, 2008-08-14

Slutsåld

Den enda heltäckande svenska boken om stretchingStretching borde tillhöra det dagliga underhållet av kroppen. Inte minst om man har ett stillasittande jobb, plågas av molande muskelvärk eller slarvar med stretching efter träningen. Här finns 40 kompletta övningsbeskrivningar för hela kroppen med anatomiska illustrationer. Teorikapitel, muskelfakta, övningsutförande och beskrivning av vanliga fel i kombination med lättfattliga illustrationer gör boken unik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Stora stretchboken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Oumbärlig!
  Åsa Englund, 20 mars 2016

  Denna stretch bok ger välbehövliga tips när kontorsnacken eller rygg säger ifrån! Så glad att jag köpte ett extra ex till dottern och hade kvar mitt eget, för då behövde jag denna som mest!

 2. Stretch
  Madelene Funk, 5 februari 2015

  Boken var lätt att först med bilder och text, tydliga exempel och övningar.
  Exempel på övningar vid olika slags sträckningar.

 3. En riktig problemlösningsbok
  Julia , 5 februari 2015

  Jag har hittills köpt 5 exemplar av boken - en till mig själv och sen har jag skänkt bort den till vänner. Och jag har rekommenderat den till alla som själv vill veta vad de ska göra åt problem med olika muskler. Det är den bästa stretchboken enligt min åsikt. Den innehåller lättbegriplig information som gör att man kan förstå sina problem och sedan också lösa dem. Tack för en fantastisk bok Kristian Berg!

 4. Kommentar
  Cariehrn, 20 januari 2015

  Mkt bra bilder och beskrivningar. Användbart direkt. Lärt mig mycket nytt trots att jag trodde jag visste det mesta om stretching.

 5. Jag rekommenderar...
  Cattha, 22 september 2014

  ... boken "Stora Stretchboken" därför att det är viktigt att man vet hur och vilken muskel man ska stretcha när man t.ex har tränat.
  Jag rekommenderar också boken "En Anatomisk Guid" som visar hur man utför övningar inom styrketräning.
  Vi använder dessa böcker på gymmet och tycker att de är väldigt bra. Alla som vill kan kika i dem och få tips och råd.

 6. Väldigt bra förklaringar och bilder som gör att det...
  S, 29 november 2013

  Väldigt bra förklaringar och bilder som gör att det blir lättare att kunna förstå varför man har vissa besvär. Effektiva övningar.

 7. Underlättar träningen
  Marie, 4 november 2010

  Helt klart den bästa styrketräningsbok jag kommit över. Den gör det mycket lättare att lägga upp sin egen träning. Den visar precis vilka muskler jag belastar när jag utför olika övningar. Även de mindre musklerna som man lätt glömmer bort ger boken övningstips till.

 8. Ovärdelig hjälp vid ryggvärk
  Leni, 24 juli 2009

  Varför har inte varje naprapat denna bok? Med hjälp av de råd och övningar boken ger har jag kommit till rätta med min värkande rygg (diskbråck?, där naprapaten gått bet. Man måste ha tålamod och vara ihärdig dock)

  Övningar beskrivs utförligt med tillägg om vad man kan göra fel. Illustrationerna är till god hjälp för att göra rätt och för att förstå vilken övning som kan passa för den värk man har. Olika scheman för att få rätt ordning på strechen finns som ovärdelig hjälp.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Kristian Berg