Chockträna dig i toppform (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
134
Utgivningsdatum
2009-01-02
Förlag
Fitnessförlaget
Medarbetare
Svensén, Tobias (form) / Danielsson, Janne (foto)
Dimensioner
226 x 205 x 15 mm
Vikt
620 g
SAB
Rah
ISBN
9789173630191
Chockträna dig i toppform (kartonnage)

Chockträna dig i toppform

(1 röst)
Kartonnage Svenska, 2009-01-02

Slutsåld

Chockträna dig i toppform vänder sig till dem som redan i dag tränar mycket och som söker nya övningar och träningsformer. Det är den perfekta boken för alla som känner att de har fastnat i träningen och inte längre utvecklas, och för alla som vill få större och synligare muskler.

Chockträning är en explosiv form av styrketräning med inslag av spänstträning som har utvecklats för att hjälpa tävlingsidrottare prestera bättre. Den personliga tränaren och före detta elitidrottaren Jari Ketola har vidareutvecklat chockträningskonceptet för att anpassa det till alla träningsintresserade som vill utmana kroppen. Genom chockträning kan man på ett positivt sätt påverka träningsresultaten och lura kroppen så att man ständigt utvecklas och inte fastnar på en platå. Eftersom man använder få redskap, och framför allt tränar med den egna kroppen som motstånd, kan man chockträna både på gymmet och hemma. Man blir starkare och mer explosiv samt får bättre spänst och kontroll över kroppen.

I Chockträna dig i toppform finns tips på träningsupplägg, närmare 60 tuffa och inspirerande styrkeövningar samt olika "chockmetoder" för effektiv muskelträning. Allt man behöver för att behålla träningsmotivationen och fortsätta att utvecklas.Ur innehållet:* Träningsplanering* Att tänka på för bästa träningseffekt* Chockmetoder* Så kan du lägga upp träningen* Övningsbank med cirka 60 övningar* Chockträningsprogram för både gymmet och för hemmabruk
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jari Ketola