Isodieten på egen hand (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
138
Utgivningsdatum
2010-08-10
Förlag
Fitnessförlaget
Medarbetare
Carpner, Johan (form)
Dimensioner
210 x 155 x 13 mm
Vikt
360 g
SAB
Vmb
ISBN
9789173630337
Isodieten på egen hand (inbunden)

Isodieten på egen hand

(10 röster)
Inbunden,  Svenska, 2010-08-10

Slutsåld

Isodieten bygger på vetenskap och grunderna är enkla. Genom att kombinera fördelarna hos flera dieter under en och samma metod har isodieten blivit en av de populäraste metoderna för viktminskning. Grundkonceptet handlar om att få i sig rätt mängd energi vid rätt tillfälle. En balanserad kost där kolhydrater, protein och fett spelar lika stor roll som energikälla.

Genom att följa isodieten kan du gå ner 1 kilo i veckan!

Den effektiva och framgångsrika isodieten är en kosthållning som du kan följa livet ut. Satsa på näringstät och energifattig mat - då kan du äta mycket och blir mätt utan att få i dig för mycket energi samtidigt som kroppen får alla de näringsämnen som den behöver.

I Isodieten på egen hand lotsas du genom isodietens grunder och får alla verktyg du behöver för att själv komponera måltider i isodietens tecken.

Tabellerna hjälper dig att beräkna olika livsmedels isofördelning snabbt och enkelt så att de passar till frukost, lunch eller middag. Du får också ett flertal nya recept och tips på hur du smart komponerar olika isomåltider och hur du gör smakrika kombinationer. Läs också om vilka livsmedel du kan äta obegränsat av och ta hjälp av översiktliga utbytestabeller över de vanligaste livsmedlen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna