Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2012-02-28
Förlag
Fitnessförlaget
Medarbetare
Hancock, Eva-Jo (form) / Josjö, Eric (foto)
Dimensioner
230 x 200 x 15 mm
Vikt
580 g
SAB
Rbaac,796.42
ISBN
9789173630412
Bli en bättre löpare med Malin Ewerlöf (kartonnage)

Bli en bättre löpare med Malin Ewerlöf

(19 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2012-02-28

Slutsåld

Löparboomen är här för att stanna. Antagligen för att löpning är en så optimal träningsform. Enkel, funktionell, tidseffektiv, resultatgivande. Och beroendeframkallande.

Har du kanske ändå lite svårt att komma igång, eller har du sprungit samma sträcka hela säsongen och längtar efter lite nya utmaningar? Vill du förbättra tider eller springa ett lopp?

Malin Ewerlöf har efter en lång och framgångsrik löparkarriär tränat både nybörjare och elitmotionärer. Inspirerat. Hjälpt igång. Coachat till fantastiska resultat.

I den här boken får du både hjälp att komma igång och att komma vidare. Malin presenterar

löpskolning som vässar din teknikbackträning och fartlek som ökar din kapacitetspeciella stretchövningar som motverkar löparknä coreträning som gör dig till en mer uthållig löpare Inför loppen får du inte bara träningsprogram utan även hjälp med strategier. Hur förbereder du dig mentalt, har du något att vinna på att ta rygg på en annan löpare och hur lägger du upp din taktik och fart. Genom att lyssna på Malins tips, prova ett program och helt enkelt få till löppassen på bästa sätt får du garanterat också en roligare löpupplevelse. För inbakat i all praktisk information är budskapet tydligt - löpning ska vara roligt!

Boken är fylld med träningsprogram och användbara fakta - men ändå lättläst. De vackra och inspirerande löparbilderna är tagna av fotografen, och före detta kortdistanslöparen, Eric Josjö.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bli en bättre löpare med Malin Ewerlöf. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fick en del bra tips, bl a på backlöpning i flackare...
  Anna K, 14 maj 2013

  Fick en del bra tips, bl a på backlöpning i flackare backare. Dock känns det lite som det varken är hackat eller malet. En inledning om Malins fina löpkarriär och sen korta avsnitt om styrka, smidighet, upplägg inför halvmaror etc.

 2. I det stora hela är detta en bra och enkel bok som tar...
  Karlsson, 10 maj 2013

  I det stora hela är detta en bra och enkel bok som tar upp det viktigaste, men jag läste ut den ganska snabbt så kanske lite för enkel för min smak.

  Det som är bra är att det finns ett program som är väldig lätt att följa för dig som är nybörjare. Dels ett program på 5 veckor som får igång dig där du får reda på i detalj hur du ska springa den första tiden för att vänja dig, men det finns också ett bra program för bålstabilitet, som vi alla vet är viktigt, samt stretching. En bra gru... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna