Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2011-12-20
Förlag
Fitnessförlaget
Medarbetare
Timrén, Anders (form) / Wismar, Frida (foto)
Dimensioner
248 x 180 x 17 mm
Vikt
560 g
SAB
Vmb
ISBN
9789173630436
LCHQ : lågkolhydratkost av högsta kvalitet (inbunden)

LCHQ : lågkolhydratkost av högsta kvalitet

(35 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden Svenska, 2011-12-20

Slutsåld

LCHQ står för Low Carb High Quality. En kost med lite kolhydrater och högsta möjliga kvalitet, helt enkelt en modernare och mer uppdaterad version av LCHF. En kost som ger dig få men hälsosamma kolhydrater, rätt mängd av det fett som också bränner fett, bygger muskler, minskar inflammationer i kroppen och håller dig frisk. Men med LCHQ äter du även en hög andel protein - fisk, kyckling, vilt och annat kött - eftersom det gör dig mättare och gynnar din muskeltillväxt. Något mer du önskar?

Det här är inte en kaloribegränsad diet, det är en livsstil som håller. Den gör din kropp snyggare och friskare än någonsin, utan den tuffa vånda som många dieter kräver. Här får du också tillräckligt med energi för att orka träna. Kort sagt är LCHQ den ultimata kombinationen av kost och träning - baserat på de senaste vetenskapliga rönen - och är därmed betydligt sundare och mer mångsidig än andra dieter. Här får du även veta hur vi påverkas av de fettlösliga miljögifter vi har lagrade i våra kroppar när vi äter mer fett. Boken avslutas med ett komplett veckoprogram med cirka 30 recept för enkla frukostar, luncher och middagar.

Med LCHQ får du garanterat i dig alla näringsämnen du behöver. Att du sedan förmodligen tappar några kilon på vägen är bara en bonus."Jag har själv provat olika dieter och följt forskningen noga under 20 års tid. Nu har jag satt samman det som ger mig precis vad jag vill ha - optimal hälsa. Med LCHQ presenterar jag min syn på en sund och hållbar lågkolhydratkost."

Fredrik Paulún
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av LCHQ : lågkolhydratkost av högsta kvalitet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Då började jag ändra kosten. Det tar tid och jag hade...
  Rosa Ines DuarteTabarez (Farsta), 14 januari 2014

  Då började jag ändra kosten. Det tar tid och jag hade uppskattat mera om det. Väldigt mycket fakta, okänd för mig men intressant ändå.

 2. Fin layout och bilder. Bra fakta text men tycker...
  Emilia (Borås), 12 januari 2014

  Fin layout och bilder. Bra fakta text men tycker recepten är svåra att göra, krångliga ingredienser, inte så gott att äta heller. Nä så denna behåller jag inte..

 3. Näe, FP, imponerar inte på mig. Jag söker...
  Li Lindström, 30 september 2013

  Näe, FP, imponerar inte på mig. Jag söker matinspiration och fiffiga recept, men här fanns inte riktigt vad jag hoppades på.
  Men läs den för all del, om den är inom räckhåll.

 4. Jag tyckte om näringsläran och beskrivningen först i...
  Anette Persson, 7 juni 2013

  Jag tyckte om näringsläran och beskrivningen först i boken, kul att höra dottern referera om vad som är bra och inte bra efter ha läst boken.
  Bra med recept som är gjorda för en person lättare att räkna dubbelt än att minska.

 5. Bra med den inledande näringsläran. Mycket intressant...

  Bra med den inledande näringsläran. Mycket intressant och lärorikt.
  Goda och lättlagade recept där recepten utgår "för en person", så slipper man räkna halva och kvartar, hit och dit.

 6. Bra bok med tips som är hållbara i längden!
  Henke, 4 februari 2013

  Boken går igenom det viktigaste om kroppens energibehov, vilka näringsämnen som är bra respektive dåliga. Lätt att läsa och enkelt att själv komma igång med en bättre kost. LCHQ är en variant av alla olika dieter om den passar dig beror nog helt på dig själv och vad som passar dina behov för alla är olika... Lite få recept i boken annars 5 stjärnor...

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Fredrik Paulún