Kickstart : i form på 4 veckor (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
155
Utgivningsdatum
2012-08-07
Förlag
Fitnessförlaget
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form) / Lundberg, Andreas (foto)
Dimensioner
267 x 200 x 17 mm
Vikt
760 g
SAB
Rag
ISBN
9789173630450
Vanliga sökord
perelli
Kickstart : i form på 4 veckor (inbunden)

Kickstart : i form på 4 veckor

(11 röster)
Inbunden,  Svenska, 2012-08-07

Slutsåld

Kickstarta ditt nya hälsosamma liv med Charlotte!

En ny resa påbörjades för Charlotte när hon en dag för fem år sedan bestämde sig för att börja träna. Det var för att komma i form och få bort några extra kilon som inte ville försvinna efter hennes andra graviditet. Målet var att komma i sina gamla kläder.

Personlige tränaren Jesper Björck la upp ett hemmaträningsprogram som hon med entusiasm och disciplin hängav sig åt och på bara ett par månader tränade hon sig i form och tillbaka i storlek. Nu delar Charlotte och Jesper med sig av ett detaljerat och väl uttänkt 4-veckorsprogram som ger dig verktygen att komma i form och må bättre. Boken är inte inriktad på viktnedgång utan att hitta en sund, hälsosam livsstil.

Här finns nya träningsövningar i muskelgrupperna ben, bål, rygg/axlar och bröst/armar. Både på en enklare grundnivå om du precis ska komma igång med din träning eller haft ett längre uppehåll, och övningar som kräver lite mer för dig som tränat ett tag eller vill utmana dig lite till.

Du får dessutom konkreta kostförslag på frukost och mellanmål och lättlagade och fräscha recept på lunch och middag. Kosten är upplagd efter träningsprogrammets intensitet - vissa dagar kan t ex din kropp behöva mer kolhydrater andra dagar mindre.

Charlotte bjuder också på allmänna hälsotips och sina funderingar kring stress, målsättning, avslappning och mental träning - allt som hänger samman med en hälsosammare och starkare vardag.

Du får helt enkelt precis det du behöver för att komma igång med ett mer hälsosamt och kvalitetsberikat liv. En kickstart! Allt som krävs för att lyckas är vilja och ambition - hjälpmedlen finns här!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna