Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
138
Utgivningsdatum
2012-12-27
Förlag
Fitnessförlaget
Medarbetare
Qvist, Pernilla (form) / Nordlund, Karl (foto)
Dimensioner
270 x 200 x 10 mm
Vikt
700 g
SAB
613.713,Rah
ISBN
9789173630474

Äta träna leva! . enkla & goda recept, träningsprogram i tre steg, inre balans

(23 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2012-12-27

Slutsåld

Är du en jojobantare, yoganjutare eller toktränare? Har du kört fast i träning som inte ger resultat, eller matvanor du inte mår bra av? Eller vill du bara nå din toppform en gång för alla? Den här boken ger dig den perfekta kombinationen av kost och träning. Den tar dig till ditt mål och hjälper dig att hitta ett hållbart och effektivt sätt att äta, träna och - leva! För det är ju det livet handlar om - att leva det, njuta av varje dag, vara full av energi. Inte att banta, träna för att man borde och ge sig själv en massa förbud och måsten.

I den här boken får du både teori och vetenskapliga råd presenterade på ett lättsmält och användbart sätt. Här finns gott om goda och enkla recept, du kan läsa om hur du ska äta för att få bästa resultatet av din träning, köra de färdiga träningsprogrammen som garanterat ger effekt samt lära dig hur du kan påverka dina tankar för att nå dina mål.

Börja redan idag och skapa de förutsättningar just du behöver för att nå dina mål!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Äta träna leva! . enkla & goda recept, träningsprogram i tre steg, inre balans. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Praktisk bok utan pekpinnar. Väldigt användbar och...
  Cecilia Fransson, 21 januari 2014

  Praktisk bok utan pekpinnar. Väldigt användbar och sund. Man har fått med alla delar (Äta, träna, leva) för att nå en så hälsosam livsstil som möjligt. Jag började använda den praktiskt från dag 1. Rekommenderas!

 2. Bra och grundläggande fakta utan diet-hets! Man...
  Jenny, 18 oktober 2013

  Bra och grundläggande fakta utan diet-hets! Man förstår enkelt hur man ska äta, träna och leva för att må bra i längden!

 3. Om du, precis som jag, suktar efter ny inspiration för...
  Sofie Grahn, 5 augusti 2013

  Om du, precis som jag, suktar efter ny inspiration för ett hälsosammare liv är denna bok värd guld! Efter att ha läst boken från pärm till pärm känns det nästan som att jag har fått två nya träningskompisar i författarna. Det är ett bra betyg!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna