Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2012-12-20
Förlag
Fitnessförlaget
Medarbetare
Timrén, Anders (form) / Danielsson, Janne (foto) / Ohlsson, Daniel (foto)
Dimensioner
270 x 200 x 20 mm
Vikt
737 g
SAB
613.71,Rag
ISBN
9789173630504
Din personlige tränare Martin Lidberg : så kommer du i ditt livs form (kartonnage)

Din personlige tränare Martin Lidberg : så kommer du i ditt livs form

(3 röster)
Kartonnage Svenska, 2012-12-20

Slutsåld

Koppla greppet om drömkroppen!

Vill du ha hjälp av en av Sveriges bästa personliga tränare? Martin Lidberg är inte bara Let's Dance-vinnare och världsmästare i brottning - han har också en lång karriär inom just personlig träning. Han har inspirerat och hjälpt allt ifrån barnfamiljer till idrottare på elitnivå att prestera och nå sina högt uppsatta mål.

Men den här boken handlar inte bara om att få en vacker och vältränad kropp - även om det blir det synliga resultatet. Den handlar dessutom om hur du ska kan tänka för att ta dig dit, hur du skapar en hälsosam kropp även på insidan och framför allt hur du gör för att känna lust till förändring och till din träning.

Martin kommer att hjälpa dig att hitta motivationen, stärka ditt självförtroende, informera dig om kosten och ge dig rätt övningar och program. Han bjuder på inte mindre är 70 övningar för hemmet - med bara några få enkla redskap som hantlar, gummiband eller pilatesboll. Allt du behöver göra är att bestämma dig för om du vill att det ska ta 4 eller 12 veckor att nå dina mål!

"Att få vägleda och hjälpa människor att nå sina mål och till att må bättre är något jag verkligen brinner för, dessutom ger det mig själv positiv energi och mycket glädje att få se människor lyckas."

Ur innehållet

Koppla greppet om drömkroppen, hitta och behåll motivationen, sätt upp mål - och håll koll på dem!, ladda med rätt mat, rätt träning för din kropp, att bygga muskler, träning som förbränner, övningsbank (70 övningar), den hårda och snabba vägen - träningsprogram för 4 veckor, byggdrömkroppen från grunden - träningsprogram för 12 veckor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Lidberg

  • Kombinationsträning med Martin Lidberg

    Martin Lidberg, Johnny Nilsson

    Martin Lidberg och idrottsforskaren Johnny Nilsson ger här en guidning i kombinationsträningens spännande och omväxlande värld. Alla som vill få en bättre basfysik och helhetsfysik har nytta av den här boken. Motionärer, idrottsaktiva på olika niv...

  • Träna med medicinboll

    Martin Lidberg, Johnny Nilsson

    Medicinbollträning har varit en populär träningsform i snart ett sekel. Ett av de viktigaste kännetecken är att träningen är funktionell, det vill säga att den involverar både balans och koordination i själva styrketräningen. Att träna med medicin...

Bloggat om Din personlige tränare Martin Lidberg : s...

Bokvideo