Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
126
Utgivningsdatum
2013-02-26
Förlag
Fitnessförlaget
Medarbetare
Sundin, Anna-Karin (form) / Olsson, Pär (foto)
Dimensioner
230 x 200 x 20 mm
Vikt
600 g
SAB
613.71,Rag
ISBN
9789173630542
Vanliga sökord
mammaträning
Träning för nyblivna mammor (kartonnage)

Träning för nyblivna mammor

(146 röster)  |  Läs 33 recensioner
Kartonnage Svenska, 2013-02-26
199
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Träna bort mammamagen med effektiv hemmaträning

Träning för nyblivna mammor innehåller ett tydligt träningsprogram som visar hur du steg för steg kommer tillbaka till din gamla kropp - eller kanske till en ännu starkare och snyggare version av dig själv! Övningarna är lättillgänglig hemmaträning.

Som fembarnsmor, mammatränare och grundare av träningskonceptet Mamma Boot Camp (utomhusträning där nyblivna mammor kommer i form) har Olga gedigen kunskap om hur kroppen påverkas under graviditeten och hur man på bästa sätt kan träna sig i form igen.

Förutom träningsdelen finns information om vad som händer i kroppen under graviditet och förlossning, med särskilda råd för mammor som har fött med kejsarsnitt.

Träningsdelen är indelad i fyra steg:

Steg 1: Återhämtningsperiod där fokus ligger på att hitta tillbaka till sin kropp.

Steg 2: Uppbyggnad av kroppens muskulatur och genomgång av hur man kan modifiera vanliga gruppträningsövningar så att de passar för en nybliven mamma.

Steg 3: Mer avancerad träning, och även mental träning.

Steg 4: Att göra träningen till en hållbar livsstil.

Varsågod, här kommer receptet på hur du kan bli en piggare, starkare och sundare mamma!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Träning för nyblivna mammor
 2. +
 3. Olgas omstart : mat, träning och hormoner när kroppen förändras

De som köpt den här boken har ofta också köpt Olgas omstart : mat, träning och hormoner när ... av Olga Rönnberg (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 33 recensioner av Träning för nyblivna mammor. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. In i minsta detalj!
  Annaconda, 22 mars 2016

  Boken lämnar inget åt slumpen. Det finns en tanke kring allt. Alltomfattande inom sitt ämne. Strategierna är hyfsat tuffa. Det som kallas mjukstart kan upplevas krävande. Å andra sidan följer man boken slaviskt ger det resultat. Enda minus jag har är att den utgår väldigt mycket från att man startar träningen i nära anslutning till barnets nedkomst. Även om jag fattar att jag som "tar tag i mitt liv" två år efter att barnet kom till världen ändå kan använda mig av boken så blir jag irriterad ... Läs hela recensionen

 2. Kom i form, byt livsstil! Efter graviditet.
  Rawhide, 4 augusti 2014

  Väldigt bra övningar och information om vad som sker med kroppen efter en graviditet. Bra foto och enkla beskrivningar för alla övningar. Gillar att boken är upplagd i fyra steg så att Återhämtningen skall bli så bra som möjligt.

  Rekommenderar den lätt!

 3. superbra! bra fakta, inte bara träning
  Ann-Christin Månsson, 30 juli 2014

  En riktigt bra träningsbok. Bra fakta och rimliga träningsprogram. Rekommenderar den till alla nyblivna mammor, inte bara de som vill komma i toppform. Det behövs inte hello att man har ett helt hemmagym.

 4. toppen bok
  Nina, 18 februari 2014

  Bra bok med bra övningar o inte så svåra! Toppen lättläst o lätt att förstå har kommit till del 1 o räkna med träningsvärk ;-)

 5. Perfekt tränings bibel
  Therese, 11 februari 2014

  Efterlängtad inspirerande kraftfull, bra övningar lätt att följa, lättförståeliga övningar, bra illustrationer och text, innehållsrik och sporrande.spelar ingen roll om man är nybliven mamma eller inte.

 6. Bra- men basic
  Kamoq, 10 februari 2014

  En bra bok, med tydligt innehåll, även om jag uppfattade den som ganska basic i flera avsnitt. Jag hade gärna velat få mer ingående fakta när det gäller magmuskelseparation och vetenskapen bakom varför varje övning hjälper under olika perioder.

 7. Boken ger enkla och effektiva övningar att göra i...
  Josefin, 21 januari 2014

  Boken ger enkla och effektiva övningar att göra i hemmet vilket var precis det jag var ute efter! Mycket bra bok!

 8. Passar även mig som INTE är mamma! Jag är så otränad...
  Malin Elisabeth Airaksinen, 21 januari 2014

  Passar även mig som INTE är mamma! Jag är så otränad så jag tyckte det kändes bra att få börja från början. Tydliga bilder och bra peppningar. Rekommenderar boken varmt.

 9. Man behöver inte vara nybliven mamma för att uppskatta...
  Annika , 12 december 2013

  Man behöver inte vara nybliven mamma för att uppskatta denna bok. Titeln skulle kunna vara till dig som är 50+ och vill börja att träna eller till dig som aldrig har tränat förut. Det var länge sedan jag födde barn men behöver ändå förbättra min hållning och bålstabilitet. Lättläst och inspirerande. Bra bilder så man förstår hur övningarna ska gå till. Det jag saknar är kostråd. Fokus ligger på träning bra träning.

 10. Jättebra bok som hjälper dig att komma igång med...
  Marie S, 6 december 2013

  Jättebra bok som hjälper dig att komma igång med träningen. Mamma eller ej spelar ingen roll. Synd bara att man inte kunde få mer kostråd också.

 11. Olga är en stor förebild för mig inom träning och...
  Silva Maria Götesdotter, 17 oktober 2013

  Olga är en stor förebild för mig inom träning och hälsa. Hon har stor insikt och förmedlar väl i dagens vikt/tränings/bantningshysteri.

 12. Jag har bara kört de första övningarna i period 1 ett...
  Victoria, 4 oktober 2013

  Jag har bara kört de första övningarna i period 1 ett par gånger ännu, men om man fokuserar på att utföra dem rätt känns det verkligen på rätt ställe!

 13. Inspirerande, utförlig och välgjord! Synd att min...
  Benke, 14 september 2013

  Inspirerande, utförlig och välgjord! Synd att min karaktär inte är densamma... Hur många välgjorda böcker jag än har, inspirerande träningsbloggar jag än läser och utförliga träningsprogram jag än plöjer igenom blir jag inte vältränad av att sitta och läsa om det. Sammanfattningsvis: är du villig att förändra ditt liv för alltid så är detta en grym bok för dig!

 14. Kanonbok för mig, otränad småbarnsmamma, som inte har...
  GuggiS, 11 september 2013

  Kanonbok för mig, otränad småbarnsmamma, som inte har alltför mycket fritid över till träning.
  Den är lättanvänd med fina bildinstruktioner. Peppande till max!

 15. Lätt och bra upplägg. Tycker att det var bra träning...
  Lena, 26 augusti 2013

  Lätt och bra upplägg. Tycker att det var bra träning att ta till efter förlossningen då många muskler är försvagade.

 16. Bra bok med lätta övningar som är perfekt att börja...
  Jossan, 23 augusti 2013

  Bra bok med lätta övningar som är perfekt att börja med då man som småbarnsförälder inte har allt för mycket tid över. En bok om var lätt att ta till sig och intressant läsning.

 17. Rekommenderas!! Så nöjd, har ordentligt med...
  Tina, 7 augusti 2013

  Rekommenderas!! Så nöjd, har ordentligt med tränungsvärk redan idag (3:e dagen med träning ;) haha) Hoppas underbara Olga skriver en receptbok snart!

 18. Fokuserar på att bygga upp den inre kärnan i magen och...
  Marie, 22 juni 2013

  Fokuserar på att bygga upp den inre kärnan i magen och det känns faktiskt som mamma att magen har tagit stryk. Innehåller tips och råd som man kanske inte har tänkt på i all vardagsstress. Tänk på att om du beställer boken så kommer du behöva en fitnessboll för din storlek och olika hantlar mellan1-10 kg.

 19. Tycker boken är jättebra, jättebra övningar och...
  Monika Jensen, 18 juni 2013

  Tycker boken är jättebra, jättebra övningar och bilder, skönt att ha alla tränings program färdiga och att det står bra information.

 20. Bra träningupplägg och information till nyblivna...
  Mamma2013, 13 juni 2013

  Bra träningupplägg och information till nyblivna mammor. Det är lätta övningar att göra och inga dyra köp behövs heller. Har peppat mig väldig mycket!

 21. Kanonbra bok även för de som inte nyligen blivit...
  Jessica, 10 juni 2013

  Kanonbra bok även för de som inte nyligen blivit mammor. Har ett barn som är 4 år och denna bok hjälper mig att stabilisera bål och rygg! Rekommenderas starkt!

 22. Finns inga genvägar! Den raka och ärliga metoden! Olga...
  Veronica Eriksson, 7 juni 2013

  Finns inga genvägar! Den raka och ärliga metoden! Olga vet vad hon pratar om! En bok jag rekommenderar varmt å inte bara till nyblivna mammor!

 23. Tycker boken var jättebra. Tydlig! Tydliga övningar!...
  Mi, 30 maj 2013

  Tycker boken var jättebra. Tydlig! Tydliga övningar! Minus att det ej stod ngt om kosten direkt. Hade vart bra o veta vad man ska äta innan o efter ett pass.

 24. Har följt Olga på nätet och hon påvisar gång på gång...
  Eywa, 16 maj 2013

  Har följt Olga på nätet och hon påvisar gång på gång att hon vet vad hon håller på med och att det hon rekommenderar fungerar. Även fast jag inte är nybliven mamma (det är många år sedan jag fick barn) så funkar boken för mig också. Kan varmt rekommenderas till alla tjejer!

 25. En väldigt bra bok som skrivits på ett lättillgängligt...
  Carolina Degerqvist, 14 maj 2013

  En väldigt bra bok som skrivits på ett lättillgängligt språk och nybörjaren behöver inte trassla in sig alltför tekniska termer. Boken följer en pedagogisk disposition vilket underlättar i början.

 26. "Enkel" med tydliga bilder, inget quick-fix på kort...
  Hanna, 13 maj 2013

  "Enkel" med tydliga bilder, inget quick-fix på kort tid utan det känns genomtänkt o genomarbetat. En hjälp att komma i form igen!

 27. Boken har verkligen hjälpt mig på min väg tillbaka...
  TT, 12 maj 2013

  Boken har verkligen hjälpt mig på min väg tillbaka från min tredje graviditet. Barnet är snart fem månader och jag är mer vältränad nu än innan jag blev gravid. Jag har också, tack vare Olga, fått en mer realistisk syn på hur lång tid jag ska ge mig själv att nå mina mål.

 28. Bra och lättförståelig. Hade gärna sett lite mer tips...
  Camilla , 10 maj 2013

  Bra och lättförståelig. Hade gärna sett lite mer tips för kosten men som träningsbok och "kom igång" är den kanon.

 29. En otroligt inspirerande bok med övningar som ger gott...
  Helena Andersson, 1 maj 2013

  En otroligt inspirerande bok med övningar som ger gott resultat. Jag har aldrig varit så vältränad i hela mitt liv trots att jag tidigare sprungit på gym och haft en PT. Tack Olga! Tack för att du delar med dig!

 30. Tydliga instruktioner och peppande text. Lätt att...
  Anna , 30 april 2013

  Tydliga instruktioner och peppande text. Lätt att förstå vad Olga menar i Träning för nyblivna mammor. Bra pris för ett träningsupplägg som du vet funkar för dig som har fött barn.

 31. Mycket inspirerande & får en riktigt peppad! :-) Boken...
  Linda Jansson, 24 april 2013

  Mycket inspirerande & får en riktigt peppad! :-) Boken passar alla mammor. Värd vartenda öre :-) Riktigt givande bok, så tveka inte. Du blir inte besviken!

 32. Mycket bra bok som är väl anpassad efter mammans...
  Sofie K, 22 april 2013

  Mycket bra bok som är väl anpassad efter mammans förmågor. Alla nyblivna mammor borde ha en sådan som hjälp att komma tillbaka till sin form igen.

 33. Toppenbra bok som passar nyblivna mammor perfekt!...
  Marie Johansson, 17 april 2013

  Toppenbra bok som passar nyblivna mammor perfekt! Inget knussel utan ärliga tips och råd från en expert som vet vad hon talar om. Skönt med en träningsbok med det upplägget och inte "kom i form på 30 dagar" som så många lockar med.

Visa alla 33 recensioner

Bloggat om Träning för nyblivna mammor