Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2014-08-12
Upplaga
1
Förlag
Fitnessförlaget
Medarbetare
Timrén, Anders (form) / Lundberg, Andreas (foto)
Dimensioner
265 x 200 x 15 mm
Vikt
722 g
SAB
Rah,Qcabb
ISBN
9789173630641

Styrka för kvinnor : träningen, maten, motivationen

(72 röster)  |   Läs 9 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-08-12
239
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Väl utarbetade träningsprogram i tre steg med anpassade kostscheman. Dessutom den rätta peppen du behöver på vägen för att lyckas! Träningsprogrammen är uppdelade i en trestegsmodell som börjar med basstyrka i de stora muskelgrupperna, och fortsätter med finslipning av mindre muskelgrupper. I det tredje steget förbränner du bort det sista överflödiga fettet och är redo att börja visa upp dina nya snygga muskler. Olgas tydliga träningsprogram är anpassade för de olika stegen och kommer att få dig att svettas, få träningsvärk - och att få njuta av resultaten. Ett särskilt avsnitt om kost tar upp när och vad du ska äta för att få ut maximalt av dina träningsresultat. Här finns ett veckoschema som anpassas efter den fas du befinner dig i samt några av Olgas mest näringsrika och godaste recept. Stillasittande arbete och barnafödande tär på kvinnokroppen. Därför är styrketräning viktigt eftersom det stärker kroppen inifrån och ut. Muskler och skelett blir starkare och hela kroppen blir friskare och snyggare. Kom igen, stark är det nya smal!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Styrka för kvinnor : träningen, maten, motivationen
 2. +
 3. Salt & tahini : gröna rätter att samlas kring

De som köpt den här boken har ofta också köpt Salt & tahini : gröna rätter att samlas kring av Seiran Poon (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Styrka för kvinnor : träningen, maten, motivationen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bibel för nybörjare
  Glad bokmal, 3 maj 2016

  Superbra nybörjarbok alt för dig som vill få kost och träning förklarat på ett enkelt sätt.
  Lägre betyg då jag önskat förslag på alternativa råvaror i recepten samt mer info om övningarna. Men å andra sidan är jag nörd på anatomi och inte nybörjare.

 2. Perfekt träningsbok för alla kvinnor
  Kristin, 2 maj 2016

  Olga tar upp alla delar från hur man ska tänka med maten till hur man utför övningar. Utförliga och bra bilder, goda recept. Rekommenderar varmt till alla som vill börja träna.

 3. Inspirerande, motiverande och pedagogisk
  Christine Månsson, 3 februari 2016

  Detta är den bästa träningsboken jag har kommit i kontakt med. Övningarna är enkla och man känner snabbt hur man blir starkare, vilket så klart motiverar till att fortsätta. Att man startar med att bygga upp styrka i de stora muskelgrupperna för att sedan finslipa, fungerar perfekt när man inte styrketränat så mycket förut. Boken ger ett längre tidsperspektiv med olika stadier; man är därför inställd från början på att under inte sker över en natt. Tack Olga!

 4. Till oss som inte har tid
  Katarina Svensson, 25 februari 2015

  Jag har aldrig tid att åka iväg och träna. Men att kila ner i källaren och träna med hjälp av boken, det hinner jag. Bilderna är lätta att förstå. Träningsupplägget är bra och enkelt. Man behöver inhandla lite redskap innan man kan köra igång.

 5. Bra info men slarvigt skriven
  josefin, 1 september 2014

  Bra bok med mycket bra övningar och information.
  Upplever den dock slarvigt skriven, som att det har vart bråttom att få den klar och det därför förekommer både konstiga formuleringar och stavfel.
  Tycker ändå boken är läsvärd och att jag kommer ha mycket glädje av den.

 6. en av de bästa böckerna
  Linnéa Elisabeth Grahn, 26 augusti 2014

  Den har gett mig än mer motivation än jag fick från Olgas tidigare bok. Recept och upplägg helt fantastiskt bok och hjälper mig till en bättre livsstil.

 7. Välmående
  Marie Strand, 26 augusti 2014

  En bok om hela kroppen, maten och livsstilen. Hjälper dig att hitta rätt fokus och komma på banan, starten till ditt nya hälsosammare liv

 8. Pedagogisk och Enkel!
  Anneli , 26 augusti 2014

  Mycket bra skriven bok, enkelt att följa hennes recept för lyckad träning och kosthållning. Denna boken hjälpte mig först och främst att få koll på hur jag ska äta. Jag har även hennes förra bok. Träning för nyblivna mammor, där jag just nu hämtar träningspassen. Påväg mot ett MYCKET hälsosammare liv tack vare dessa böcker. Rekomenderar starkt för dig som har viljan.

 9. Inspiration!
  TT, 26 augusti 2014

  Efter att ha tränat med boken "Träning för nyblivna mammor" och kommit i riktigt bra form med hjälp av den är detta en perfekt bok att hitta motivationen att gå vidare och sätta nya träningsmål.

Visa alla 9 recensioner

Fler böcker av Olga Rönnberg