Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
100
Utgivningsdatum
2013-12-23
Förlag
Fitnessförlaget
Dimensioner
217 x 198 x 10 mm
Vikt
368 g
SAB
Rag
ISBN
9789173630658
Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto (häftad)

Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto

(24 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2013-12-23

Slutsåld

Visst kan man komma i form utan att helt lägga om sitt liv. En kvart om dagen är allt som behövs för en vältränad kropp. Nu kommer succéboken Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto i en mjukbandsutgåva. Boken vänder sig till dem som känner att de inte hinner med träningen liksom dem som vill komplettera sin övriga träning med ett snabbt och effektivt träningsprogram. Paolo Roberto visar här de bästa övningarna för att komma i toppform. Eftersom övningarna framför allt använder den egna kroppen som motstånd kan de utföras var och när som helst. Här finns kompletta "kvartar" för alla nivåer så att man kan utmana sig själv och ständigt utvecklas oavsett hur tränad man är i dag. När den före detta proffsboxaren Paolo Roberto en kväll låg i soffan kände han något märkligt på magen - han hade fått en bilring. Han som alltid blivit uppmärksammad för sin fantastiska fysik var på väg att bli en småtjock gubbe. Där och då tog han beslutet att alltid ge sig själv en kvart om dagen. Oavsett hur mycket han hade att göra kunde han alltid klämma in en kvarts träning. Inspirerad av de olika kampsporter han utövat satte han ihop ett effektivt hemträningsprogram som tog honom tillbaka till den form han var i när han var på topp. Dessa övningar presenterar han i denna roliga och inspirerande träningsbok. Paolo både uppmuntrar och "skäller" - han är kort sagt den perfekta träningskompisen. Ur innehållet: * Kortfattad teori om kosten och kroppen * Cirka 50 övningar för överkropp, mage och ben * 10 kvartar för olika nivåer * Förslag på hur du själv kan skapa nya kvartar
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En kvart om dagen
    JW, 5 mars 2018

    Bra varierande övningar, utförandena på övningarna förklaras på ett lättförståeligt och ingående. Tidmässigt för övningarna, går relativt fort även om man stretchar. Bra träning med kroppen för både nybörjare och mer erfarna. Har själv kört flera dagar i streck och ser och känner redan resultat.

  2. Bra övningar
    Malin (Landskrona), 21 februari 2018

    Har inte använt den så mycket men de olika övningarna är bra med varierande svårighetsgrader vilket passar alla. Bra beskrivning av övningarna också med både bild och text vilket gör det lätt att göra dem.

Visa alla 2 recensioner