Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2015-02-16
Förlag
Fitnessförlaget
Medarbetare
Timrén, Anders (form) / Lundberg, Andreas (foto)
Dimensioner
210 x 150 x 20 mm
Vikt
465 g
ISBN
9789173630726
Träningsdagbok & Kostdagbok

Träningsdagbok & Kostdagbok

(23 röster)  |  Läs 4 recensioner
Spiral, Svenska, 2015-02-16

Slutsåld

För dagbok över träning och kost! I Olga Rönnbergs enkla och tydliga dagbok finns ett uppslag för varje dag med både träningsdagbok och kostdagbok. Här kan du anteckna vikt och antal repetitioner från styrketräningen, och distans och intensitet i cardiopassen. På sidan bredvid skriver du ner allt du äter under dagen, räknar ut mängden kalorier och håller koll på ditt dagliga kaloribehov. När du analyserar dina dagböcker så kommer du att kunna se mönster i hur just din kropp fungerar och kan göra justeringar och därmed påskynda resultaten. Olga peppar dig med extra motivation för att sköta träning och kost. Hon menar att det är viktigt att föra dagbok för att du ska nå ditt mål. Olga Rönnberg är licensierad personlig tränare och driver företaget MammaFitness. Hon har tidigare gett ut Träning för nyblivna mammor (2013) och Styrka för kvinnor (2014).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Träningsdagbok & Kostdagbok. Sätt ditt betyg »
 1. Perfekt för styrketräning!
  Madeleine, 30 mars 2016

  Jag styrketränar en hel del och har använt mig gav min mobils antecknings-app i flera månader. När jag såg denna tänkte jag att jag lika gärna kan prova och jag är verkligen så himla nöjd!

  Boken är upplagd så att på ett uppslag har du en sida för träning och en sida för kost så du lätt kan hålla koll på din dag. Det är ungefär 100 "uppslag", alltså väldigt många sidor du kan fylla i. Som sagt så riktar den sig lite mer åt styrketräning än åt konditionsträning så vill du logga din ko... Läs hela recensionen

 2. Inte så nöjd.
  Anna-Karin Rydberg, 19 januari 2016

  Nej den här boken hade jag högre förväntningar på.
  Bra med en sida för motion och en sida för träning.
  Tycker dock att det är mycket yta på varje uppslag som bara är grönt och kunde fyllas med fler rader eller annat som kan vara relevant för hälsan såsom sömn och dagens vikt.
  Raderna är också väldigt breda. Smalare rader hade givit utrymme för fler.

  Träningssidan har bara fyra kolumner vilket är lite då jag och många med mig ofta kör 5 omgångar eller fler då vi tränar på ... Läs hela recensionen

 3. Bra köp!
  Annette F, 18 mars 2015

  Jag gillar all informativ och tipsande text och själva dagbokssidorna. Boken är lätt att hantera och bläddra i tack vare spiralbindningen och jag saknar egentligen bara en sak: hårda genomskinliga plastsidor som skyddar fram och baksidan från slitage. I övrigt är jag helnöjd!

 4. Fyller sitt syfte
  Hanna , 10 mars 2015

  Jättebra bok som man kan fylla i. Dock lite klent med rader för kosten. Man får omöjligt plats med all info. Träningsdagboken riktar sig mest åt dom som kör styrketräning. Om man kör mest löpning så finns det inget speciellt för detta.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Olga Rönnberg