Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2016-07-26
Förlag
Fitnessförlaget
Medarbetare
Timrén, Anders (form) / Dilexit, Erik (foto)
Dimensioner
230 x 200 x 10 mm
Vikt
480 g
SAB
Rag
ISBN
9789173630849
Trappträning  : korta, effektiva pass för hela kroppen (kartonnage)

Trappträning : korta, effektiva pass för hela kroppen

(2 röster)
Kartonnage Svenska, 2016-07-26

Slutsåld

I trappa (eller backe) kan du enkelt köra kort intensiv intervallträning med bara din egen kropp som belastning. Pass som ger din kropp precis vad den behöver - massor med styrka och kondition - men utan att ta tid. Effektivt som grundträning för dig som vill ge din kropp en chans att komma i form, men fungerar lika bra som komplement till annan träning, exempelvis löpning. Allt medan du fyller dina lungor med frisk luft.

Här finns 45 funktionella övningar där du startar med en grundövning som sedan utvecklas med tre olika varianter för att du enkelt ska kunna variera din träning och verkligen få resultat. Dessutom får du förslag på färdiga upplägg på intervallpass, 5-15 minuter långa.

Sofia Sjöström är mest känd under namnet PT-Fia, men har sedan barnsben älskat skidåkning och träning som verkligen ger resultat. Hennes ledord är dock alltid balans - såväl mellan vila och aktivitet, hälsokost och njutningsmat som styrka, kondition och rörlighet, och naturligtvis livet i stort.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sofia Sjöström

  • PT-Fias tio i topp

    Sofia Sjöström

    Sofia Sjöström har alltid tränat. Mycket. Hon åkte sin första Kortvasa som 11-åring, prioriterade träning före lek, har utbildat sig till personlig tränare och självmant gått upp 05.20 för att krypa genom lera och bära andra människor på ryggen. N...