Styrka för kvinnor : träningen, maten, motivationen (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2016-12-27
Förlag
Fitnessförlaget
Medarbetare
Lundberg, Andreas (foto)
Dimensioner
234 x 178 x 14 mm
Vikt
484 g
SAB
Rah,Qcabb
ISBN
9789173630931

Styrka för kvinnor : träningen, maten, motivationen

(21 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-12-27
135
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
NY UTGÅVA AV TIDIGARE FAVORIT. Väl utarbetade träningsprogram i tre steg med anpassade kostscheman. Dessutom den rätta peppen du behöver på vägen för att lyckas!

Träningsprogrammen är uppdelade i en trestegsmodell som börjar med basstyrka i de stora muskelgrupperna, och fortsätter med finslipning av mindre muskelgrupper. I det tredje steget förbränner du bort det sista överflödiga fettet och är redo att börja visa upp dina nya snygga muskler.

Olgas tydliga träningsprogram är anpassade för de olika stegen och kommer att få dig att svettas, få träningsvärk - och att få njuta av resultaten.

Ett särskilt avsnitt om kost tar upp när och vad du ska äta för att få ut maximalt av dina träningsresultat. Här finns ett veckoschema som anpassas efter den fas du befinner dig i samt några av Olgas mest näringsrika och godaste recept.

Stillasittande arbete och barnafödande tär på kvinnokroppen. Därför är styrketräning viktigt eftersom det stärker kroppen inifrån och ut. Muskler och skelett blir starkare och hela kroppen blir friskare och snyggare.

Kom igen, stark är det nya smal!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Styrka för kvinnor : träningen, maten, motivationen
  2. +
  3. Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till kväll

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till ... av Rebecca Hübbe (inbunden).

Köp båda 2 för 364 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Styrka för kvinnor : träningen, maten, motivationen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lätt att förstå

    Olga beskriver bra och tydligt, visar också bilder hur man tränar. Enkelt att förstå. Hon skriver också om kost och goda recept finns i boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Olga Rönnberg