Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
Klara färdiga läs
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
53
Utgivningsdatum
2018-05-31
Upplaga
2
Förlag
Hallgren & Fallgren
Medarbetare
Bouvin, Lena (medf.)
Illustrationer
ill.
Dimensioner
295 x 210 x 7 mm
Vikt
260 g
SAB
Fc
ISBN
9789173827997
Klara färdiga läs. Kopieringsunderlag

Klara färdiga läs. Kopieringsunderlag

Spiral Svenska, 2018-05-31
383
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Klara färdiga läs Kopieringsunderlag ger eleverna möjlighet att på ett lättsamt sätt träna mer på ord och bokstäver och på så sätt förstärka läsinlärningen. Här finns bland annat bokstavsbilder och bilder för memory och bingo. Alla bilder passar att färgläggas och klippas ut. Skolord, matord, kroppsord, ord för färger, mönster och kläder och en del enkla men mycket användbara verb ingår i kopieringsunderlagets ordförråd. Kopieringsunderlaget är en av delarna i materialet Klara färdiga läs men kan också användas fristående.

Denna omarbetade och utvidgade version är helt anpassad till den nya upplagan av Läseboken. Kopieringsunderlaget ingick tidigare i Lärarboken men är nu en fristående del i Klara färdiga läs. Klara färdiga läs är ett läsinlärningsmaterial som passar särskilt väl för barn som behöver en långsam progression, till exempel elever med inga eller mycket små förkunskaper i svenska. Det är främst avsett för de tidiga åren i grundskolan, och har visat sig fungera extra bra i klasser där många barn har annat förstaspråk än svenska. I de olika delarna i Klara färdiga läs får eleverna möta bland annat Tara från Iran, Ali från Turkiet, Eva från Sverige och vara med om olika händelser i deras liv.

Till materialet Klara färdiga läs hör:
Klara färdiga läs Läsebok
Klara färdiga läs Övningsbok A
Klara färdiga läs Övningsbok B
Klara färdiga läs Lärarbok
Klara färdiga läs Kopieringsunderlag
Klara färdiga läs Alis kompisar A till Ö (29 småböcker)
Klara färdiga läs Taras sifferbok 5-pack inkl. lärarhandledning
Klara färdiga läs Evas kroppsbok 5-pack inkl. lärarhandledning

Denna titel har tidigare givits ut av Hallgren & Fallgren men ingår numera i Studentlitteraturs sortiment.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Klara färdiga läs. Kopieringsunderlag
  2. +
  3. Tvåan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tvåan av Per Nilsson, Emelie Östergren (inbunden).

Köp båda 2 för 512 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna

Övrig information

KLARA FÄRDIGA LÄS KOPIERINGSUNDERLAG ger eleverna möjlighet att på ett lättsamt sätt träna mer på ord och bokstäver och på så sätt förstärka läsinlärningen. Här finns bland annat bokstavsbilder och bilder för memory och bingo. Alla bilder passar att färgläggas och klippas ut. Skolord, matord, kroppsord, ord för färger, mönster och kläder och en del enkla men mycket användbara verb ingår i kopieringsunderlagets ordförråd. Kopieringsunderlaget är en av delarna i materialet KLARA FÄRDIGA LÄS men kan också användas fristående.
Denna omarbetade och utvidgade version är helt anpassad till den nya upplagan av Läseboken. Kopieringsunderlaget ingick tidigare i Lärarboken men är nu en fristående del i KLARA FÄRDIGA LÄS.