I ljuset av återkomsten : en bok om tro och liv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
230
Utgivningsdatum
2010-02-19
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Eveborn, Mattias (förf.) / Josefsson, Ulrik (förf.) / Lennartsson, Göran (förf.) / Melin, Jonas (förf.) / Prosén, Martina (förf.) / Stävare, Nils-Eije (förf.) / Wohlin, Sam (förf.) / Alvarsson, Jonatan (form)
Dimensioner
230 x 155 x 15 mm
Vikt
350 g
SAB
Cm.02
ISBN
9789173870856
I ljuset av återkomsten : en bok om tro och liv (häftad)

I ljuset av återkomsten : en bok om tro och liv

Häftad Svenska, 2010-02-19
219
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Hur förhåller sig tro och liv till varandra? Hur reflekterar vi på ett kreativt sätt kring frågorna om att vandra med Kristus? Vad leder dessa reflektioner till?

I ljuset av återkomsten försöker ge svar på dessa frågor. Det är en bok om hur ett kristet liv präglas av vilket perspektiv vi har. I det här fallet har tiden hamnat i fokus. Vad händer om en person lever i förvissningen om att Jesus skall komma tillbaka och vi inte vet när?

Den huvudsakliga målgruppen är studerande på bibelskolor. Men boken kan läsas av vem som helst som intresserar sig för trons konsekvenser för livet eller hur lika eller olika vi som kristna tänker. Boken har visserligen ett tydligt "pingstperspektiv", men den relaterar tydligt till en allmänkristen tradition och redovisar även andra kristna förhållningssätt.

Boken är skriven av lärare på olika bibelskolor i Sverige. Texterna har sammanställts och bearbetats av Martin Boström, teolog, pastor och bibellärare och Jan-Åke Alvarsson, religionsantropolog, lärare och författare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I ljuset av återkomsten : en bok om tro och liv
  2. +
  3. Om Pingströrelsen : essäer, översikter och analyser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Om Pingströrelsen : essäer, översikter och anal... av Jan-Åke Alvarsson (häftad).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om I ljuset av återkomsten : en bok om tro o...