En helt annan sång : livstycken för vuxna kvinnor (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
170
Utgivningsdatum
2011-09-13
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Brisell Axelsson, Margareta (form)
Dimensioner
200 x 150 x 17 mm
Vikt
280 g
SAB
Hc.016
ISBN
9789173871044
En helt annan sång : livstycken för vuxna kvinnor (inbunden)

En helt annan sång : livstycken för vuxna kvinnor

Inbunden Svenska, 2011-09-13
28
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Tillvaron är inte låst bara för att åren har gått! Än finns mycket kvar att upptäcka och uppleva! Än finns nya sånger att sjunga!

Ylva Eggehorn söker upp Tummelisa, Näktergalen och de små och stora hjältinnorna i en rad andra kända och okända berättelser och läser igen: vad handlar de om nu?

"Vad är det som gör att berättelser kan kännas lika verkliga som en trafikolycka eller en frukost? De rör vid våra erfarenheter", skriver hon. "Men också vid allt det som vi bara drömmer om att få vara med om - eller fruktar mest av allt."

Sagorna och legenderna får sällskap av en rad nyskrivna noveller, bland annat den om Margaretha Olsson, specialist på bettskenor. En helt annan sång - livstycken för vuxna kvinnor är bilder av hur nya dörrar kan öppnas.

Ylva Eggehorn, född 1950, är poet, författare och skribent med ett 30-tal böcker bakom sig, senast Där lejonen bor (Libris 2008) och Det levande havet (Gullers Förlag 2009). Hon debuterade som 13-åring 1963 med diktsamlingen Havsbarn. Samma år framträdde hon som "poetiskt underbarn" i Hylands hörna. Hennes psalm Var inte rädd sjöngs vid flygplatserna i Thailand varje gång svenska tsunamioffers kistor sändes hem.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om En helt annan sång : livstycken för vuxna...