Leva med mål och mening : vad i hela världen gör jag här? (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
332
Utgivningsdatum
2012-06-18
Upplaga
4
Förlag
Libris förlag
Översättare
Kerstin Gårsjö
Originaltitel
The Purpose-Driven Life
Medarbetare
Mannberg, Maria (form)
Dimensioner
180 x 110 x 21 mm
Vikt
186 g
SAB
Ci,242
ISBN
9789173872201
Leva med mål och mening : vad i hela världen gör jag här? (pocket)

Leva med mål och mening : vad i hela världen gör jag här?

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2012-06-18
59
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Livet är ingen slump. Redan innan universum skapades fanns du i Guds tankar. Det finns ett syfte med ditt liv och det sträcker sig långt bortom de få år du kommer att leva här på jorden. Du är skapad att leva för evigt.

Självhjälpsböcker säger ofta att man ska försöka upptäcka livets mening och syfte genom att söka inom sig själv, men Rick Warren säger att allt börjar med Gud, Skaparen. Du är skapad av Gud och för Gud, och inte förrän du inser detta kommer livet att verka begripligt.

Boken är upplagd som en personlig 40 dagars andlig resa som vill hjälpa dig att förstå livets viktigaste fråga: Vad i hela världen gör jag här? När du upptäcker att det finns mål och mening så minskar stressen, du blir fokuserad, det blir lättare att fatta beslut och att leva ett liv i tjänst för andra.

Leva med mål och mening är en vägvisare för kristenlivet på 2000-talet - ett liv som grundar sig på Guds evighetsperspektiv, inte på tidstrender. Här finns mer än 1200 bibelcitat eller bibelhänvisningar, här utmanas den konventionella synen på vad tillbedjan, gemenskap, lärjungaskap, tjänst och evangelisation är. I Oswald Chambers tradition kommer Rick Warren med ett koncentrat av visdom.

Detta är en hoppfull och utmanande bok som kan läsas gång på gång.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Leva med mål och mening : vad i hela världen gör jag här?
 2. +
 3. Änglar kring mitt hus : en inspirationsbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Änglar kring mitt hus : en inspirationsbok av Anselm Grün (häftad).

Köp båda 2 för 228 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Leva med mål och mening : vad i hela världen gör jag här?. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En riktigt självhjälpsbok
  Afram Kourie, 21 juni 2018

  Det finns en myriad av självhjälpsböcker där ute, alla innehåller oftast någon specifik strategi för ett smalt område i ens liv. Det böckerna oftast missar men som Leva med mål och mening har är att människor INTE är avgränsade områden. Vi är inte en förmåga som måste bli bättre?
  Människor är en helhet och för att få till en ändring i ens liv som är BESTÅENDE är att jobba med helheten. När vi hämtar vår identitet i sanningen förändras allt till det bättre.

 2. Mitt livs bästa bok
  Helene Trolin , 30 juli 2015

  Man får tycka o tänka vad man vill om Rick Warren. Men med hjälp av den här boken hittade jag en fantastisk o fungerande relation med Gud. Rekommenderas varmt till människor som bara nästan har hittat det de söker i livet......och till alla andra med förstås.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Leva med mål och mening : vad i hela värl...