Själavård vid köksbordet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
253
Utgivningsdatum
2012-10-12
Upplaga
2
Förlag
Libris förlag
Dimensioner
211 x 135 x 20 mm
Vikt
373 g
SAB
Cgc
ISBN
9789173872546
Själavård vid köksbordet (inbunden)

Själavård vid köksbordet

Inbunden Svenska, 2012-10-12
230
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Hur hanterar man en kris? Hur blir man en god lyssnare? Här får du kunskap och praktiska, konkreta råd hur du själv - hemma vid ditt eget köksbord - kan vara till hjälp också när samtalen handlar om det som gör ont.

Det djupa samtalet, vid köksbordet vänner emellan, är något som berikar och berör. Men handlar det bara om att lyssna när man får ta del av sina vänners problem och kanske djupaste sår? Vad kan man göra för att hjälpa. Det finns en vänskapens själavård, menar själavårdaren och prästen Esbjörn Hagberg i den här boken. Grunden är att förstå sig själv och andra och vad det är som sker inom oss i livets olika faser.

Boken vänder sig till den som vill utveckla de goda samtalen och lära sig förstå och hantera grundläggande själavårdsfrågor eller praktiskt utöva vänskapens själavård.

"Praktiskt och konkret om att förstå sig själv och andra i livets olika faser. En hjälp för den som vill fördjupa det goda samtalet i vardagen. Utmärkt som studiebok i församlingen."
Christina Larsson, Sändaren

"...boken sticker onekligen ut bland de böcker om själavård jag läst. Klart läsvärd även om man inte jobbar med, eller planerar att jobba med samtalet som ett av sina huvudverktyg."
Roger Bengtsson IKON1931
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Själavård vid köksbordet
  2. +
  3. Att öppna ett slutet rum : själavård och ecklesiologi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att öppna ett slutet rum : själavård och eckles... av Jonas Ideström, Gunilla Löf Edberg (häftad).

Köp båda 2 för 439 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Esbjörn Hagberg

  • På tal om livet

    Esbjörn Hagberg

    På tal om livet är den femte boken i serien Ärkebiskopens fastebok för enskild eller gemensam reflektion. Esbjörn Hagberg bjuder in oss att brottas med frågor som handlar om livet. Sin utgångspunkt tar han i frågor som Jesus ställde till människor...

Bloggat om Själavård vid köksbordet