Glädjestänk : 365 texter (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-09-13
Förlag
Libris förlag
Översättare
Miriam Arrebäck
Originaltitel
Daily splashes of joy - 365 gems to sparkle your day
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
222 g
SAB
G
ISBN
9789173872591
Glädjestänk : 365 texter (pocket)

Glädjestänk : 365 texter

(3 röster)
Pocket Svenska, 2012-09-13
26
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Beställ boken senast idag 19 december kl. 22:30 för leverans innan julafton
Öppna den här boken varje dag och låt några glädjestänk ge ny styrka åt din dag ... Den uppskattade humoristen Barbara Johnson vet av egen erfarenhet att till och med det minsta glädjestänk kan vara som balsam för själen och hur även en liten droppe hopp kan lyfta den som är längst nere i skorna.

Glädjestänk ger dig en daglig dos av uppmuntran från Bibeln tillsammans med Barbaras favoritberättelser och -bilder, roliga historier och de bästa överlevnadstipsen för livets riktiga eländesdagar.

Det är inte alltid lätt att vara glad. Men det är möjligt, därför att vi kristna har en hemlig styrka - vi har hoppet! Och vi vet att det alltid lönar sig att söka efter glädjen, för så snart vi bestämt oss för att bli glädjeletare förvandlas vi till glädjespridare. Och glädjen vi sprider kommer snart att återvända till oss som en bumerang.

Sagt om boken:
"Även om det är en humoristisk bok med en ljus grundton är det ofta hon skriver om åldrande, döden och himlen. Men det är på ett mycket livsbejakande sätt hon gör det ..."
Mia Stenmark-Hannus, Missionsstandaret

"Med mycket humor och värme får den dagliga andaktsstunden bli till en källa av liv. Glädjestänk hjälper dig att hitta guldkornen i vardagens stress och måsten. Gå från att vara en glädjesökare till att bli en glädjespridare av Guds kärlek. (...) De korta texterna är en salig blandning hämtade från hennes tidigare böcker, från brev och tidningsklipp eller lånade från andra böcker. Alla texter har det dock gemensamt att de på ett träffsäkert och smittande sätt sprider Guds hopp, ljus och glädje också då livet många gånger inte är lätt att leva. Allvar och trösterika bibelcitat varvas med skratt."
Kristen Musikmedia
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Glädjestänk : 365 texter
  2. +
  3. Duck City

De som köpt den här boken har ofta också köpt Duck City av Lena Andersson (pocket).

Köp båda 2 för 67 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Glädjestänk : 365 texter